Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Suzi Quatro concertează în premieră la București în iulie 2015

Suzi Quatro, prima femeie care a îmbrățișat chitara bas, devenind un adevărat rock star, va concerta pentru prima oară în România pe 10 iulie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele fiind accesibile la prețuri cuprinse între 100 de lei și 260 de lei.

Publicat

pe

Suzi Quatro
Suzi Quatro

Suzi Quatro s-a născut în Detroit, Michigan, într-o familie de muzicieni. Și-a făcut debutul în trupa de jazz a tatălui ei ,,The Art Quatro Trio”. De la o vârstă fragedă a studiat pianul și percuția, iar la vârsta de 14 ani s-a alăturat trupei ,,The Pleasure Seekers”, în care cântau și surorile ei - Arlene și Patti. în cadrul unui concert al formației a avut norocul să-l întâlnească pe producătorul Mickie Most, care i-a oferit un contract solo. Din 1971 începe călătoria artistei către vârfurile clasamentelor.

În 1973, Suzi Quatro a lansat albumul de debut al carierei solo. Albumul conține 12 melodii, printre care și „Glycerine Queen”, „Shine my Machine”, „Official Suburbian Superman”, „Sticks&Stones”, „Skin Tight Skin” și „Get Back Mama”, compuse de Quatro și Len Tuckey. Mike Chapmann, Nicky Chinn, John Lennon, Paul McCartney, Otis Blackwell, Elvis Presley și Johnny Kidd au contribuit la succesul albumului, prin piesele compuse de ei: „48 Crash”, „I wanna Be Your Man”, „Primitive Love”, „All Shook Up”, „Shakin’ All Over”, „Can the Can”.

Suzi Quatro - "Can The Can"

Piesa ,,Can The Can”, compusă de Mike Chapmann și Nicky Chinn, este primul mare hit al lui Quatro, hit ce s-a vândut în peste 2 milioane și jumătate de copii în întreaga lume. Între anii 1973 și 1980, cântăreața a fost în topurile britanice nu mai puțin de 101 săptămâni, vânzând peste 55 milioane de înregistrări. Printre piesele de mare success ale acesteia se numara ,,48 Crash”, ,,Too Big”, ,,Devil Gate Drive”, ,,Daytona Demon”, ,,The Wild One”, ,,She’s in Love With You”, ,,Mama’s Boy”, ,,If you Can’t Give Me Love”, ,,Rock Hard” și ,,Stumblin In” - piesa realizată în duet cu Chris Norman.

Suzi Quatro va concerta pentru prima oară în România pe 10 iulie 2015. Evenimentul ce se va desfășura la Sala Palatului din București este organizat de Project Events.

Prețuri bilete la concertul Suzi Quatro de la Sala Palatului:

Biletele pentru concertul Suzi Quatro de pe 10 iulie 2015 au prețuri cuprinse între 100 lei și 260 lei, în funcție de așezarea locurilor în sală.

  • 260 lei (categoria VIP)
  • 210 lei (categoria 1)
  • 175 lei (categoria 2)
  • 140 lei (categoria 3)
  • 100 lei (categoria 4)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 10 iulie 2015

ANULAT - Suzi Quatro

Loc
Sala Palatului

Trending