Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Selah Sue - "Reason", piesă nouă, live din Studio Brussel - VIDEO

Selah Sue a interpretat live noua piesă "Reason" la Studio Brussel din Belgia. Melodia dă titlul celui de-al doilea material discografic al artistei belgiene, programat pentru lansare pe 30 martie 2015.
Selah Sue -

Selah Sue - "Reason" (Live)

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului de debut, Selah Sue dezvăluie publicului piesa ce dă titlul celui de-al doilea disc, ”Reason”. Materialul discografic include 13 piese și 4 bonus tracks și va fi lansat pe 30 martie 2015.

Tracklist ”Reason” - Selah Sue:

 1. Alone
 2. I Won't Go for More
 3. Reason
 4. Together (feat. Childish Gambino)
 5. Alive
 6. The Light
 7. Fear Nothing
 8. Daddy
 9. Sadness
 10. Feel
 11. Right Where I Want you
 12. Always Home
 13. Falling Out
 14. Gotta Make It Last (Bonus Track)
 15. Stand Back (Bonus Track)
 16. Direction (Bonus Track)
 17. Alone (Acoustic Versions) [Bonus Track]

Până la apariția oficială pe piață, discul ”Reason” poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 10.99 euro. Fanii se pot delecta, de asemenea, cu o interpretare live a piesei ce dă titlul albumului. Înregistrarea live-ului a fost realizată la Studio Brussel din Belgia.

VIDEO: Selah Sue - "Reason" (Live la Studio Brussel)

Selah Sue a lucrat la albumul ”Reason” mai bine de un an. În septembrie 2013, în cadrul unui interviu acordat InfoMusic, artista ne-a povestit despre stadiul în care se afla discul, precum și despre o serie de colaborări pe care le avea deja pregătite. La momentul respectiv,Selah Sue tocmai încheia înregistrările demo-urilor, fiind în căutarea producătorului potrivit.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B’Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel încât vă invităm să revedeți galeria cu poze a evenimentului.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Selah Sue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suzi Quatro concertează în premieră la București în iulie 2015

Suzi Quatro, prima femeie care a îmbrățișat chitara bas, devenind un adevărat rock star, va concerta pentru prima oară în...

Închide