Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Scorpions lansează albumul "Return to Forever"

Scorpions lansează cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015. Discul include 16 piese în format deluxe, primul single extras fiind ”We Built This House”. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va putea fi urmărit în premieră pe site-ul formației.

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

Veteranii germani ai genului metal, Scorpions, revin anul acesta cu cel de-al 18-lea material discografic, "Return to Forever". Albumul a luat naștere fără intenția inițială a trupei de a-l înregistra, totul pornind de la ideea reevaluării unor demo-uri mai vechi. În studio, membrii trupei i-au avut alături pe producătorii suedezi Mikael Nord Andersson și Martin Hansen, cu care au colaborat și pentru discul ”Sting In The Tail”.

"Am vrut, inițial, să înregistrăm niște idei de piese pentru niște fani, idei la care lucraserăm în trecut, dar care nu au intrat pe niciun album. S-au strâns câteva de-a lungul anilor, idei chiar foarte bune, care nu au mai fost incluse în tracklistul final din cauza lipsei de spațiu pe vinil sau CD. În scurtă vreme am realizat că avem 8 piese, ce trebuiau finalizate întâi și apoi înregistrate de la zero. În acest proces, au apărut foarte multe alte idei noi. Ne-am distrat foarte mult lucrând și pe parcurs am realizat că înregistrăm compoziții noi. În final, am constatat că avem un nou album Scorpions", a povestit chitaristul Matthias Jabs.

"Return to Forever" include 16 piese noi în varianta deluxe, putând fi precomandat de pe Amazon. Discul va fi lansat pe 20 februarie 2015 în Europa și pe 23 februarie în America de Nord.

Scorpions - ”Return To Forever” (copertă album)

Scorpions - ”Return To Forever” (copertă album)

Tracklist Scorpions - ”Return to Forever” - Deluxe Edition 

 1. ‘Going Out with a Bang’
 2. ‘We Built This House’
 3. ‘Rock My Car’
 4. ‘House of Cards’
 5. ‘All for One’
 6. ‘Rock ‘N’ Roll Band’
 7. ‘Catch Your Luck and Play’
 8. ‘Rollin’ Home’
 9. ‘Hard Rockin’ the Place’
 10. ‘Eye of the Storm’
 11. ‘The Scratch’
 12. ‘Gypsy Life’
 13. ‘The World We Used to Know’
 14. ‘Dancing with the Moonlight’
 15. ‘When the Truth Is a Lie’
 16. ‘Who We Are’

Primul single extras de pe noul album se numește ”We Built This House” și este o piesă ce rememorează cei 50 de ani de activitate ai trupei.

"Piesa spune povestea noastră. Am construit această casă numită Scorpions cărămidă cu cărămidă, punând multă pasiune. De la primele noastre zile în Hannover, la primele noastre concerte în afara țării și până în prezent. Am simțit furtuni puternice, dar casa a rămas neclintită, dovedindu-se a fi stabilă și rezistentă la schimbările vremii. În acest proces nu a fost vorba doar de muncă asiduă, ci și de voie bună. Am simțit din plin bucuria de a face muzică și afecțiunea fanilor. Am muncit din greu pentru acest vis, dar suntem totodată recunoscători pentru faptul că am putut să îl trăim și că încă avem posibilitatea de a-l trăi", a declarat solistul Klaus Meine.

Videoclipul piesei ”We Built This House” a fost deja filmat, urmând a avea premiera pe site-ul oficial al formației.

Scorpions - "We Built This House"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 iulie 2016

Scorpions

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Scorpions cântă la Romexpo pe 28 iunie 2023

Scorpions, una dintre cele mai emblematice formații rock și heavy metal, revine în România. Muzicienii vor concerta pe 28 iunie la Romexpo, în aer liber. Detalii și bilete în articol.

Publicat

pe

Concert Scorpions la Romexpo pe 12 iunie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Organizat de Concerts East, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, concertul Scorpions de la Romexpo face parte turneul de promovare a albumul "Rock Believer". Este cel de-al 19-lea disc din cariera trupei și a fost lansat pe 22 februarie 2022.

Aflată pe scenă de la mijlocul anilor '60, Scorpions a influențat generații întregi de artiști. Giganți ai muzicii rock și heavy metal precum Guns N' Roses, Metallica, Megadeth, Def Lepard, Testament sau Helloween au declarat în repetate rânduri faptul că Scorpions și-a pus amprenta asupra muzicii lor.

Până în prezent, Scorpions a lansat 19 albume de studio care au înregistrat zeci de milioane de vânzări în întreaga lume. Conform statisticilor, formația ar fi atins pragul de 100 de milioane de albume vândute până în prezent.

Piesele lor au acumulat miliarde de vizualizări și s-au regăsit din coloana sonoră a numeroase filme și seriale printre care "The Boys", "Stranger Things", "Rock of Ages" sau "The Big Bang Theory".

Scorpions rămâne una dintre formațiile etalon ale întregii industrii muzicale, compozițiile sale continuând să își lase amprenta asupra viitorilor artiști.

Bilete concert Scorpions la Romexpo

Bilete se pun în vânzare începând cu 6 martie la următoarele prețuri:

 • Categoria A - fără loc în fața scenei - 379 lei earlybird (primele 200 de bilete), 399 lei în presale și 450 lei la intrare
 • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 299 lei earlybird (primele 200 de bilete), 329 lei în presale și 350  lei la intrare
 • Categoria C - fără loc, în spatele categoriei B - 239 lei earlybird (primele 200 de bilete), 259 lei în presale și 300 lei la intrare
 • Premium - 699 lei - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar și acces separat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

*Se pun în vânzare 9500 de bilete - câte 3000 din fiecare categorie și 500 la categoria Premium

**Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet.

***La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending