Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Scorpions lansează albumul "Return to Forever"

Scorpions lansează cel de-al 18-lea album de studio, "Return to Forever", pe 20 februarie 2015. Discul include 16 piese în format deluxe, primul single extras fiind ”We Built This House”. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va putea fi urmărit în premieră pe site-ul formației.

Publicat

pe

Scorpions
Scorpions

Veteranii germani ai genului metal, Scorpions, revin anul acesta cu cel de-al 18-lea material discografic, "Return to Forever". Albumul a luat naștere fără intenția inițială a trupei de a-l înregistra, totul pornind de la ideea reevaluării unor demo-uri mai vechi. În studio, membrii trupei i-au avut alături pe producătorii suedezi Mikael Nord Andersson și Martin Hansen, cu care au colaborat și pentru discul ”Sting In The Tail”.

"Am vrut, inițial, să înregistrăm niște idei de piese pentru niște fani, idei la care lucraserăm în trecut, dar care nu au intrat pe niciun album. S-au strâns câteva de-a lungul anilor, idei chiar foarte bune, care nu au mai fost incluse în tracklistul final din cauza lipsei de spațiu pe vinil sau CD. În scurtă vreme am realizat că avem 8 piese, ce trebuiau finalizate întâi și apoi înregistrate de la zero. În acest proces, au apărut foarte multe alte idei noi. Ne-am distrat foarte mult lucrând și pe parcurs am realizat că înregistrăm compoziții noi. În final, am constatat că avem un nou album Scorpions", a povestit chitaristul Matthias Jabs.

"Return to Forever" include 16 piese noi în varianta deluxe, putând fi precomandat de pe Amazon. Discul va fi lansat pe 20 februarie 2015 în Europa și pe 23 februarie în America de Nord.

Scorpions - ”Return To Forever” (copertă album)

Scorpions - ”Return To Forever” (copertă album)

Tracklist Scorpions - ”Return to Forever” - Deluxe Edition 

  1. ‘Going Out with a Bang’
  2. ‘We Built This House’
  3. ‘Rock My Car’
  4. ‘House of Cards’
  5. ‘All for One’
  6. ‘Rock ‘N’ Roll Band’
  7. ‘Catch Your Luck and Play’
  8. ‘Rollin’ Home’
  9. ‘Hard Rockin’ the Place’
  10. ‘Eye of the Storm’
  11. ‘The Scratch’
  12. ‘Gypsy Life’
  13. ‘The World We Used to Know’
  14. ‘Dancing with the Moonlight’
  15. ‘When the Truth Is a Lie’
  16. ‘Who We Are’

Primul single extras de pe noul album se numește ”We Built This House” și este o piesă ce rememorează cei 50 de ani de activitate ai trupei.

"Piesa spune povestea noastră. Am construit această casă numită Scorpions cărămidă cu cărămidă, punând multă pasiune. De la primele noastre zile în Hannover, la primele noastre concerte în afara țării și până în prezent. Am simțit furtuni puternice, dar casa a rămas neclintită, dovedindu-se a fi stabilă și rezistentă la schimbările vremii. În acest proces nu a fost vorba doar de muncă asiduă, ci și de voie bună. Am simțit din plin bucuria de a face muzică și afecțiunea fanilor. Am muncit din greu pentru acest vis, dar suntem totodată recunoscători pentru faptul că am putut să îl trăim și că încă avem posibilitatea de a-l trăi", a declarat solistul Klaus Meine.

Videoclipul piesei ”We Built This House” a fost deja filmat, urmând a avea premiera pe site-ul oficial al formației.

Scorpions - "We Built This House"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 iulie 2016

Scorpions

Loc
Romexpo

Trending