Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

"Rock The Mouse" la Mickey’s Music Festival, 5 zile de muzică și dans alături de personajele Disney

Noua producție "Rock The Mouse" din cadrul Mickey’s Music Festival va aduce pe scenă dansuri pline de viață, costume strălucitoare, lumini spectaculoase și peste 25 de personaje Disney. Evenimentul se va desfășura între 22 și 26 aprilie 2015, la Sala Palatului din București.
Minnie & Mickey

Minnie & Mickey

Mickey’s Music Festival va fi pentru mulți copii prima experiență a unui spectacol Disney și o oportunitate de a se distra, dansa, aplauda și a simți ritmul muzicii într-o atmosferă prietenoasă și călduroasă alături de familie. Producția "Rock The Mouse", ce se va desfășura între 22 si 26 aprilie 2015, va aduce pe scena de la Sala Palatului peste 25 de staruri Disney printre care si cel mai iubit personaj - Mickey Mouse!

O singură melodie poate emoționa milioane de oameni din întreaga lume, iar Disney a fost promotorul acestui concept, transformând muzica în ingredientul esențial al poveștilor sale. Stan Beard, directorul muzical al spectacolului, cu o vastă experiență alături de nume celebre, precum Bob Hope, Barry Manilow, Barbra Streisand și Frank Sinatra, a reușit să îmbine în Mickey’s Music Festival exuberanța rock n’ roll-ului și a jazz-ului cu stilul clasic al melodiilor Disney.

,,Muzica este o mare forță care unește. Indiferent de genul muzical pe care îl asculți, acesta te poate face fericit, te poate face să dansezi sau să trăiești amintiri de neuitat. Disney a ținut cont întotdeauna de aceste lucruri și cred că tocmai de aceea, chiar și peste ani, continuăm să cântăm alături de Mickey și prietenii săi’’, a declarat producătorul show-ului, Kenneth Feld.

,,Disney are atât de multe melodii extraordinare, iar în concertul Disney Live! Mickey’s Music Festival acestea primesc o față nouă, modernă și contemporană, melodiile clasice fiind remixate în ritmuri de rock, pop, jazz, hip hop, country, reggae și multe altele, rămânând în același timp usor de recunoscut de către părinți și copii’’, a menționat producătorul Alana Feld.

DisneyLive! - Mickey's Music Festival

,,Rock the Mouse’’ la Mickey’s Music Festival se va desfășura timp de 5 zile, la Sala Palatului. Reprezentațiile vor avea loc între 22 și 26 aprilie 2015, după cum urmează: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00; duminica (26 aprilie) ora 11:00. Evenimentul este produs de Feld Entertainment și organizat de Amphitrion.

Biletele pentru cele 5 reprezentații din cadrul Mickey’s Music Festival au fost deja puse în vânzare la prețuri începând de la 75 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cezar Ouatu - câștigător în debutul celui de-al 7-lea sezon Te cunosc de undeva! - VIDEO

Cezar Ouatu a câștigat prima ediției a celui de-al 7-lea sezon "Te cunosc de undeva!". Premiera a avut loc sâmbătă, 14...

Închide