Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Robbie Williams lansează un lyric video oficial pentru "The Edge"

La cererea fanilor, Robbie Williams a lansat un nou lyric video oficial. Acesta este pentru piesa "The Edge", a patra de pe albumul "Under The Radar". Urmărește clipul pe InfoMusic.ro.
Robbie Williams

Robbie Williams (foto: John Wright)

În urmă cu câteva săptămâni, Robbie Williams își întrebase fanii de pe platforma online "Upfront With Robbie Williams" ce piesă de pe "Under the Radar Volume 1" doresc să urmărească într-un viitor lyric video. Cea de-a patra melodie de pe discul lansat în decembrie 2014, "The Edge" a strâns 36% din totalul voturilor.

Într-o prezentare piesă cu piesă a albumului, Robbie Williams spunea (glumind) despre "The Edge" că se referă la relația sa cu chitaristul U2 :) "The Edge" este numele de scenă al lui David Evans.

"Under the Radar Volume 1" este cel de-al 11-lea disc al lui Robbie Williams și cuprinde demo-uri, piese secundare și rarități. Cântărețul a lansat albumul în decembrie 2014, exclusiv prin intermediul site-ului său. Doar primul single extras, "H.E.S. (Heavy Entertainment Show)" a beneficiat de un videoclip oficial. Următoarele - "The Pilot"și "Love Is You" - au fost promovate de asemenea prin clipuri animate cu versuri, precum "The Edge".

LYRIC VIDEO: Robbie Williams - "The Edge"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xR_3cJ9UYE4&w=600]

Robert Williams este așteptat să cânte la București pe 17 iulie 2015. Fanii din România așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial din partea promoterului local, D&D East Entertainment. Concertul ce va avea loc în Piața Constituției a fost disputat cu alți doi organizatori.

Robert Williams a devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera solo. Williams a vândut peste 55 de milioane de albume, “Live at Knebworth” (2003) devenind cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă albumul "Fifty Shades of Grey Soundtracks" – AUDIO

Albumul cu piese de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey"a fost lansat oficial. Discul include melodii noi...

Închide