Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Robbie Williams a găsit "The Cure" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams continuă promovarea albumului "Under The Radar Vol 1" prin lansarea unui nou lyric video. Piesa promovată se numește "The Cure" și îi este dedicată soției lui Robbie, Ayda.
Robbie Williams

Robbie Williams

O nouă săptămână vine cu un nou clip Robbie Williams. Cântărețul britanic, ce a dezvăluit până acum 4 piese de pe albumul „Under the Radar Volume 1″, continuă promovarea discului prin lansarea unui nou lyric video. Melodia promovată prin clipul animat cu versuri se numește "The Cure" (”Leacul”, în traducere) și îi este dedicată soției lui Robbie.

Conform cântărețului britanic, noul single s-ar fi potrivit foarte bine pe cel de-a 8-lea său album, ”Reality Killed the Video Star”. Discul menționat de artist a apărut pe piață în noiembrie 2009 și a fost certificat cu platină în Europa pentru vânzări ce au depășit pragul de un milion de exemplare.

Under the Radar Volume 1″ este cel de-al 11-lea album al lui Robbie Williams și cuprinde demo-uri, piese secundare și rarități. Materialul discografic a fost lansat în decembrie 2014, exclusiv prin intermediul site-ului artistului. Doar primul single extras, „H.E.S. (Heavy Entertainment Show)” a beneficiat de un videoclip oficial. Următoarele – „The Pilot”, „Love Is You” și „The Edge” – au fost promovate de asemenea prin clipuri animate cu versuri, precum „The Cure”.

Robbie Williams - "The Cure" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams va susține primul concert la București pe 17 iulie 2015. Fanii din România așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial din partea promoterului local, D&D East Entertainment. Concertul ce va avea loc în Piața Constituției a fost disputat cu alți doi organizatori.

Robbie Williams a devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That, în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera solo. Williams a vândut peste 55 de milioane de albume, “Live at Knebworth” (2003) devenind cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Robbie Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Robbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la I Am The Rocker: Kamelot, Skindred și Arkona

Kamelot, Skindred și Arkona se alătura trupelor Dream Theater, Myrath, Dirty Shirt și White Walls în lineup-ul primei ediții a...

Închide