Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Robbie Williams este headliner la Sziget 2015

Robbie Williams va concerta pe 10 august 2015 la Budapesta. Cântărețul britanic este headliner-ul primei zile a festivalului Sziget 2015, ce se va desfășura în perioada 10 - 17 august pe ”Insula libertății” (Obudai). Pe lista artiștilor confirmați la eveniment se află și Florence and the Machine, alt-J, Blasterjaxx, AWOLNATION, Jamie Woon și José Gonzalez.

Publicat

pe

Turneul ”Let Me Entertain You” al lui Robbie Williams va avea oprire în Budapesta pe 10 august 2015. Artistul va concerta la Sziget în prima zi a festivalului în calitate de headliner.

Biletele de o zi și abonamentele de 5 și 7 zile au fost deja puse în vânzare la prețuri cuprinse între 229 de euro și 52 de euro. Cei care vor să ajungă la concertul lui Robbie Williams de la Budapesta pot cumpăra un bilet pentru ziua 1 la prețul de 59 de euro, sau un abonament pe 7 zile la 229 euro, acesta oferind acces la toate concertele festivalului, inclusiv Florence and the Machine, alt-J, Blasterjaxx și Jamie Woon.

Festivalul Sziget, recent denumit Best Major Festival in Europe, se va desfășura pe Insula Obudai în perioada 7 - 10 august 2015. La ediția de anul trecut au concertat nume mari precum Blink-182, Queens of the Stone Age, The Prodigy, Calvin Harris. Cu Robbie Williams cap de afiș în 2015, fanii festivalului se pot aștepta, însă, la o ediție mai atractivă chiar decât cea de anul trecut.

Robbie Williams - "Candy"

Robbie Williams va concerta anul acesta și în România. Primul show al cântărețului britanic în țara noastră va avea loc pe 17 iulie 2015, în Piața Constituției din București. Evenimentul face parte din turneul ”Let Me Entertain You” și este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip ”Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției

Trending