Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Rihanna - "Towards the Sun" (soundtrack "Home") - AUDIO

Rihanna a înregistrat pentru filmul de animație "Home" un album conceptual ce include atât piese ale artistei, cât și melodii interpretate de Jennifer Lopez, Charli XCX și Kiesza. Primul single dezvăluit de pe acest material se numește "Towards the Sun" și este disponibil pe iTunes. Implicarea Rihannei în acest proiect presupune, de asemenea, și interpretarea unui personaj din film, Gratuity 'Tip' Tucci.
Rihanna / Gratuity 'Tip' Tucci (personajul interpretat în animația ”Home”)

Rihanna / Gratuity 'Tip' Tucci (personajul interpretat în animația ”Home”)

Noul film de animație produs de DreamWorks, "Home", poartă din plin amprenta Rihannei. Tânăra artistă s-a implicat atât în realizarea albumului de soundtrack-uri, cât și în portretizarea unuia dintre personajele principale, Gratuity 'Tip' Tucci.

Ideea acestei colaborări cu artista pop i-a surâs CEO-ul DreamWorks încă de la început, acesta considerând că succesul de care se bucură Rihanna va contribui la promovarea filmului și a coloanei sonore.

"Albumul acesta de soundtrack-uri nu este unul generic, ci un material de studio cu Rihanna la cârmă. Considerând modul ei inedit de a domina clasamentele, este de așteptat ca echipa sa de compozitori să realizeze un album care să se comporte admirabil în topuri, pe posturile de radio și pe alte platforme muzicale. Nu e vorba despre o piesă, două sau trei, ci despre o colecție integrală de melodii care păstrează integritatea temei generale și a poveștii. Asta face ca ”Home” să se poziționeze diferit. De menționat ar mai fi și faptul că această animație nu este un musical", a declarat CEO-ul DreamWorks.

Prima piesă lansată de pe albumul ”Home” se numește "Towards the Sun" și este interpretată de Rihanna și compusă de Tiago Carvalho, Gary Baker și Robyn Fenty. Melodia poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 dolari.

Rihanna - "Towards The Sun" - AUDIO

Deși tracklist-ul discului de soundtrack-uri nu a fost dezvăluit oficial, lista pieselor de pe album a apărut deja online. Materialul include, se pare, 13 melodii, dintre care 5 sunt interpretate de Rihanna.

Tracklist Soundtrack Album ”Home”:

 1. Charli XCX – Red Balloon | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Charlotte Aitchison, Magnus Høiberg
 2. Clarence Coffee Jr – Run to Me | Jonathan Yip, Ray Romulus, Jeremy Reeves, Ray Charles McCulloch II, Clarence Coffee Jr
 3. Rihanna – Dancing In the Dark | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ester Dean, Maureen McDonald
 4. James Clark – Peaceful Holiday | James Clark
 5. Jim Parsons – Boov Death Song | Jim Parsons
 6. Rihanna – Towards the Sun | Tiago Carvalho, Gary Baker, Robyn Fenty
 7. Rihanna – As Real As You And Me | Rodney Jerkins, Alisha Williams, Robyn Fenty
 8. The Platters – Deck the Halls | John Thomas, Thomas Oliphant
 9. Stargate & Balkan Beat Box – Slushious | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Ori Kaplan
 10. Rihanna – Only Girl (In the World) | Crystal Johnson, Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Sandy Wilhelm
 11. Kiesza – Cannonball | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Nate Ruess, Emile Haynie
 12. Rihanna – Drop That | Jacob Plant, Robyn Fenty
 13. Jennifer Lopez – Feel the Light | Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen, Kiesa Rae Ellestad, Emile Haynie

Pelicula ”Home” este regizată de Tim Johnson și are la bază cartea lui Adam Rex, ”The True Meaning of Smekday”. Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 27 martie 2015.

VIDEO: ”Home” - Trailer

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brandon Flowers nu își mai găsește locul în "lumea ciudată" a muzicii comerciale

Vocalistul The Killers, Brandon Flowers, crede că zona comercială a industriei muzicale s-a schimbat foarte mult. Chiar dacă își dorește...

Închide