Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ricky Martin va concerta în România în cadrul One World Tour

Ricky Martin a confirmat că va veni în România cu prilejul turneului mondial "One World Tour". Artistul va începe promovarea noului album "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”) în luna aprilie. Momentan au fost anunțate doar datele concertelor de pe continentul australian și cel american. Citește detalii mai jos.

Publicat

pe

Ricky Martin în concert
Ricky Martin în concert │ FOTO: www.facebook.com

Pe 9 februarie, Ricky Martin a participat la un adevărat maraton de interviuri online, inclusiv pe Twitter, Facebook, Yahoo, pentru iTunes, Live Nation, Vevo, Billboard și alte publicații. În cadrul sesiunii revistei columbiene Elenco, Ricky Martin a răspuns și unei întrebări adresate din România privind un posibil concert în țara noastră:

"Momentan lucrăm la itinerar, dar România se află în mod sigur pe listă", a declarat Ricky Martin.

Turneul "One World Tour" va demara pe 17 aprilie în Noua Zeelandă. Pe lângă concertele de pe continentul australian, Ricky Martin a anunțat oficial și datele din Mexic și America. Turneul, ce este promovat de Live Nation, se întinde momentan până la sfârșitul lunii octombrie. Nu se cunoaște data concertului promis fanilor din România, dar în același interviu, cântărețul a declarat că și-ar dori să concerteze și în Grecia în această vară. Prin urmare, Europa este vizată în lunile de vară.

Ricky Martin le-a răspuns fanilor prin Twitter

Ricky Martin le-a răspuns fanilor prin Twitter

Ricky Martin promovează cel de-al 10-lea album de studio

Ricky Martin (43 de ani) a lansat pe 10 februarie 2015 cel de-al 10-lea album de studio - "A Quien Quiera Escuchar (To Those Who Want to Listen)". Discul a dat până în prezent 2 single-uri: "Adiós" (23 septembrie 2014, vezi video mai jos) și "Disparo al Corazón" (12 ianuarie 2014).

Înregistrat în Australia, Puerto Rico, L.A. și Mexic, albumul "A Quien Quiera Escuchar (To Those Who Want to Listen)" a fost produs de Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic post-modern, care ne încălzește inimile, ne face să dansăm și ne invită să reflectăm.

Ricky Martin a numit piesa "Isla Bella" ca fiind preferata sa de pe acest album.  Toate melodiile sunt disponibile pe canalul oficial de youtube via Vevo.

Videoclip oficial: Ricky Martin - Adiós (English Version)

Originar din Puerto Rico, Ricky Martin este unul dintre cei mai populari cântăreți latino-pop. Pe parcursul unei cariere de 20 de ani, artistul a vândut aproape 85 de milioane de albume. În anul 1999, Ricky Martin a primit Premiul Grammy pentru “Best Latin Pop Performance”. În total a fost recompensat cu 6 trofee Grammy. Primul său turneu major a fost "Livin' la Vida Loca Tour" (1999-2000), numele fiind dat de cel mai cunoscut single, extras de pe discul "Ricky Martin" (1999). Materialul a fost comercializat în 22 de milioane de exemplare, iar"Livin' la Vida Loca" a fost prima lui piesă ajunsă pe primul loc în clasamentul muzical american (dintr-un total de 11). 6 din cele 10 albume au urcat pe prima poziție a topului Billboard.

Ricky Martin a concertat în România pe 20 august 2003, în deschiderea festivalului "Cerbul de Aur" din Piața Sfatului din Brașov. Urmăriți InfoMusic pentru noutăți despre revenirea anunțată, pe măsură ce noi informații vor fi disponibile. Pentru moment, niciun promoter local nu a dezvăluit intenția organizării acestui concert.

Muzică și film

Ricky Martin joacă în miniseria "Palm Royale" - TRAILER

Ricky Martin își face loc în înalta societate în "Palm Royale", o miniserie ce va avea premiera pe 20 martie pe Apple TV +.Te invităm să urmărești trailerul și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Ricky Martin în trailerul "Palm Royale"
Ricky Martin în trailerul "Palm Royale" │ FOTO: captură YouTube / Apple TV

"Palm Royale" marchează primul proiect de televiziune al lui Martin de la drama lui Ryan Murphy "The Assassination of Gianni Versace", unde l-a interpretat pe Antonio D’Amico. În miniseria de pe Apple TV, artistul portorican îl va interpreta pe Robert. Vedem câteva secvențe cu el în trailer, servind cocktail-uri într-un club exclusivist, apoi înotând într-o piscină.

Conform unei descrieri oficiale a serialului de televiziune, "Palm Royale" o urmărește pe Maxine (Kristen Wiig) în timp ce încearcă să depășească acea barieră complicată dintre cei care au și cei care nu au. Miniseria ridică întrebarea: "Cât de mult ești dispus să te sacrifici pentru a obține ceea ce are altcineva?". Cu acțiunea plasată în anul 1969, "Palm Royale" este o mărturie pentru fiecare străin care luptă pentru șansa sa de a aparține cu adevărat.

Bazată pe romanul "Mr. and Mrs. American Pie" de Juliet McDaniel, miniseria "Palm Royale" este scrisă și produsă de Abe Sylvia. Distribuția proiectului este completată de Alison Janney, Laura Dern, Kaia Gerber, Bruce Dern și Carol Burnett.

Primele trei episoade din "Palm Royale" au premiera pe 20 martie pe Apple TV+, urmate de episoade noi în fiecare miercuri până pe 8 mai.

TRAILER "Palm Royale":

Citește în continuare

Trending