Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ricky Martin a lansat albumul "A Quien Quiera Escuchar"

Ricky Martin a lansat un nou album, intitulat "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”). Discul include 10 piese noi în varianta standard, respectiv 13 în versiunea deluxe.
Ricky Martin

Ricky Martin

"A Quien Quiera Escuchar" este un album romantic, sincer și transparent, iar piesele au influențe culturale și descriu în detaliu emoțiile și experiențele prin care am trecut de-a lungul timpului. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat alături de echipa mea și vreau să le mulțumesc pentru că m-au ajutat să comunic exact ce voiam", a declarat Ricky Martin.

Disponibil atât în mediile digitale, cât și în format fizic, "A Quien Quiera Escuchar" este cel de-al 10-lea material discografic lansat de Ricky Martin. Printre cele 10 piese de pe album se numără și hiturile "Adiós” și “Disparo al Corazón” (Shot to the Heart). Ricky Martin a compus piesele în colaborare cu Pedro Capó, Yotuel Romero, Yoel Henríquez, Rafael Esparza Ruiz, Beatriz Luengo, José Gómez, David Julca, Johnny Julca și Jorge Ruiz Flores.

Înregistrat în Australia, Puerto Rico, L.A. și Mexic, albumul "A Quien Quiera Escuchar" a fost produs de Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic postmodern, care ne încălzește inimile, ne face să dansăm și ne invită să reflectăm.

Tracklist "A Quien Quiera Escuchar" (Ediție Standard) - Ricky Martin:

  1. Adios
  2. Disparo al Corazon
  3. Isla Bella
  4. Perdoname
  5. Naufrago
  6. La Mordidita (feat Yotuel)
  7. Cuanto Me Acuerdo de Ti
  8. Matame Otra Vez
  9. Nada
  10. A Quien Quiera Escuchar

Ricky Martin - "Adios" (Spanish Version) - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Ricky Martin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roxette aniversează 30 de ani de activitate printr-un disc special

Roxette aniversează 30 de ani de activitate printr-un disc special, care va conține 30 dintre cele mai mari hituri ale...

Închide