Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Paloma Faith a lansat un nou single, "Beauty Remains" - AUDIO

Paloma Faith a lansat un nou single, intitulat "Beauty Remains". Piesa este compusă de Bernard Butler și Fyfe Dangerfield și este extrasă de pe noua ediție a albumului "A Perfect Contradiction" - "Outsiders".
Paloma Faith

Paloma Faith

Paloma Faith a relansat albumul "A Perfect Contradiction" sub un nou nume și cu un nou tracklist. Discul reîmpachetat se numește "Outsiders" și include 4 compoziții noi, ce s-au adăugat pieselor de pe materialul original.

Tracklist "A Perfect Contradiction - Outsiders Edition" - Paloma Faith:

  1. "Beauty Remains"
  2. "Ready for the Good Life"
  3. "Leave While I'm Not Looking" Diane Warren
  4. "Changing"

Primul single extras de pe această nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction" a fost "Ready for the Good Life". A urmat "Leave While I'm Not Looking", o piesă compusă de Diane Warren, cel de-al 3-lea extras fiind "Beauty Remains".

Paloma Faith - "Beauty Remains" - AUDIO

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
25 000 de bilete pentru Festivalul Enescu s-au vândut în câteva ore de la punerea în vânzare

Biletele pentru 10 concerte din seria celor Camerale (Ateneul Român) s-au epuizat și 4 din seria Mari Orchestre (Sala Palatului)...

Închide