Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Noua trupă a lui Scarlett Johannson, "The Singles", nevoită să renunțe la denumire

Actrița Scarlett Johansson a inițiat un nou proiect muzical acum mai puțin de două săptămâni, o trupă feminină formată din cinci interprete, care urma să poarte denumirea de "The Singles". Din păcate acest nume era deja folosit de mai bine de 16 ani de către o altă trupă iar Scarlett și colegele ei s-au ales cu ordin de încetare pe baza acuzației de încălcare a trademarkului.
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (foto: Craig McDean)

Cariera muzicală a actriței Scarlett Johannson a început în anul 2008, când aceasta a lansat primul său album, Anywhere I Lay My Headalbum alcătuit din compoziții ale lui Tom Waits, și a continuat cu Break Up (2009)un al doilea album care a fost inspirat de duetele lui Serge Gainsbourg cu Brigitte Bardot.

În luna februarie a anului 2015, Scarlet a anunțat în mod oficial înființarea unui nou proiect muzical, o trupă pop-dance de fete intitulată The Singles, alcătuită din Este Haim de la HAIM, Holly Miranda, Kendra Morris, și Julia Haltigan. Din păcate nu a trecut mult timp până să apară probleme, o altă trupă din Los Angeles lansând acuzații asupra lui Scarlet și a colegelor sale pentru folosirea numelui sub care această trupă activa de peste 15 ani.

Leaderul "The Singles", Vincent Frederick, declară că este uimitor cum numele trupei a fost considerat a fi disponibil, având în vedere că la o simplă căutare în Google primele rezultate sunt website-ul oficial și pagina de Facebook ale grupului.

Scarlett Johannson nu a comentat încă nimic public referitor la această situație.

Vă invităm să ascultați "Candy", primul single al trupei lui Scarlett Johannson și Este Haim.

Citește mai multe despre Scarlett Johannson
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna - "Towards the Sun" (soundtrack "Home") - AUDIO

Rihanna a înregistrat pentru filmul de animație "Home" un album conceptual ce include atât piese ale artistei, cât și melodii...

Închide