Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Noua trupă a lui Scarlett Johannson, "The Singles", nevoită să renunțe la denumire

Actrița Scarlett Johansson a inițiat un nou proiect muzical acum mai puțin de două săptămâni, o trupă feminină formată din cinci interprete, care urma să poarte denumirea de "The Singles". Din păcate acest nume era deja folosit de mai bine de 16 ani de către o altă trupă iar Scarlett și colegele ei s-au ales cu ordin de încetare pe baza acuzației de încălcare a trademarkului.
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (foto: Craig McDean)

Cariera muzicală a actriței Scarlett Johannson a început în anul 2008, când aceasta a lansat primul său album, Anywhere I Lay My Headalbum alcătuit din compoziții ale lui Tom Waits, și a continuat cu Break Up (2009)un al doilea album care a fost inspirat de duetele lui Serge Gainsbourg cu Brigitte Bardot.

În luna februarie a anului 2015, Scarlet a anunțat în mod oficial înființarea unui nou proiect muzical, o trupă pop-dance de fete intitulată The Singles, alcătuită din Este Haim de la HAIM, Holly Miranda, Kendra Morris, și Julia Haltigan. Din păcate nu a trecut mult timp până să apară probleme, o altă trupă din Los Angeles lansând acuzații asupra lui Scarlet și a colegelor sale pentru folosirea numelui sub care această trupă activa de peste 15 ani.

Leaderul "The Singles", Vincent Frederick, declară că este uimitor cum numele trupei a fost considerat a fi disponibil, având în vedere că la o simplă căutare în Google primele rezultate sunt website-ul oficial și pagina de Facebook ale grupului.

Scarlett Johannson nu a comentat încă nimic public referitor la această situație.

Vă invităm să ascultați "Candy", primul single al trupei lui Scarlett Johannson și Este Haim.

Citește mai multe despre Scarlett Johannson
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna - "Towards the Sun" (soundtrack "Home") - AUDIO

Rihanna a înregistrat pentru filmul de animație "Home" un album conceptual ce include atât piese ale artistei, cât și melodii...

Închide