Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Noi confirmări la I Am The Rocker: Kamelot, Skindred și Arkona

Kamelot, Skindred și Arkona se alătura trupelor Dream Theater, Myrath, Dirty Shirt și White Walls în lineup-ul primei ediții a festivalului I Am The Rocker. Evenimentul se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015, la Romexpo.
Kamelot

Kamelot

Kamelot este una dintre cele mai apreciate formații din zona power și progressive metal, distinctive fiind influențele simfonice. Trupa americană fondată de chitaristul Thomas Youngblood a căpătat rapid o mare popularitate pe teritoriul european, iar albumele “Karma”, “Epica” sau “The Black Halo” au devenit referințe importante pentru fanii genului. Cel mai recent material lansat, “Silverthorn” este cel de-al zecelea din istoria Kamelot și a fost foarte bine primit atât de fani, cât și de criticii unor publicații de prestigiu ca Metal Underground sau Blabbermouth.

Skindred este recunoscută drept una dintre formațiile cu cele mai tari show-uri live, fapt atestat și de palmaresul sau care include premiul “Best Live Band” acordat de Metal Hammer sau “Devotion Award” oferit de Kerrang! Awards. Skindred și-a format un stil propriu, recognosicibil, îmbinând într-un mod creativ elemente de heavy metal, rock alternative, reggae, punk, asezonate cu influențe din hardcore, ska, hip-hop sau drum and bass.

De la ruși vine…Arkona, reprezentanta pagan metal-ului la I Am The Rocker. Trupa are un stil deosebit care înglobează numeroase instrumente tradiționale din Rusia, precum și elemente de folclor și mitologie rusă și slavă. Un alt element distinctiv al sound-ului Arkonei este vocea unică a Mariei Arkhipova. Cel mai recent album al trupei, “Yav”, a fost lansat în 2014 și a fost apreciat ca fiind un material de maturitate care reușește să creioneze un areal divers de stări.

I Am The Rocker este festivalul care aduce rockerii împreună indiferent de subgenurile lor preferate și care oferă o gamă bogată de alternative de distracție, ținând cont de cele mai înalte standarde ale evenimentelor occidentale. I Am The Rocker va fi, de asemenea, și primul festival la care apa plată va fi un bun comun și gratuit pentru toți participanții.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ArkonaKamelotSkindred
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blur lansează un album după 12 ani de pauză - AUDIO

Trupa Blur va lansa un nou album după o pauză de 12 ani. "The Magic Whip" este așteptat pe piață...

Închide