Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Momente Oscar 2015: Rita Ora, Adam Levine, Lady Gaga - VIDEO

Gala Premiilor Oscar 2015 a ținut pe jar nu doar actorii nominalizați, ci și artiștii programați pentru momente live în cadrul prestigiosului eveniment. Rita Ora, Lady Gaga, Adam Levine, John Legend și Common au reușit să treacă, însă, peste emoții și să ofere prestații demne de Oscar. Cel mai inedite momente pot fi urmărite în articol.
Rita Ora / Adam Levine

Rita Ora / Adam Levine

Cea de-a 87-a ediție a premiilor Oscar s-a desfășurat duminică seară la Dolby Theater din Los Angeles. După tradiționala sesiune de fotografii de pe covorul roșu a urmat discursul de deschidere oferit de gazda evenimentului, Neil Patrick Harris. Îndrăgitul actor din serialul ”How I Met Your Mother” a fost acompaniat pe scenă de Anna Kendrick și Jack Black pentru un moment de tip musical, ce a bifat, retrospectiv, câteva dintre filmele și actorii nominalizați la actuala ediție a Premiilor Oscar și la edițiile anterioare.

Momentul așteptat cu nerăbdare de muzicienii prezenți la eveniment a fost acordarea statuetei pentru Best Original Song (Cea mai bună piesă originală). Așa cum mulți dintre critici anticipaseră, premiul a mers la John Legend și Common pentru piesa ”Glory” de pe coloana sonoră a peliculei ”Selma”. Compoziția a primit anul acesta și Globul de Aur.

"Am compus această piesă pentru un film bazat pe evenimente ce s-au petrecut în urmă cu 50 de ani. Noi credem, însă, că ”Selma” este actuală pentru că lupta pentru dreptate are loc în prezent", a declarat John Legend la primirea trofeului.

Piesa a fost interpretată live de către Legend și Common în cadrul galei, pe lista momentelor live inedite aflându-se și Adam Levine, Rita Ora și Lady Gaga. Adam Levine a interpreta în cadrul galei piesa ”Lost Stars”. Melodia compusă de Gregg Alexander și Danielle Brisebois este cântată de vocalistul Maroon 5 și în pelicula ”Begin Again”, Levine jucând în film rolul iubitului Keirei Knightley (Gretta).

Rita Ora, ce se află pe un val de popularitate alimentat de curând și de statutul de jurat la The Voice UK, a cânta la Gala Premiilor Oscar 2015 piesa”Grateful”, compusă de Diane Warren pentru filmul ”Beyond the Lights”. Melodia s-a aflat pe lista nominalizărilor pentru Cea mai bună piesă originală.

Momente inedite la Gala Premiilor Oscar 2015:

Oscar 2015: Jack Black, Neil Patrick Harris & Anna Kendrick - ”Moving Pictures” (Deschidere)

Oscar 2015: Adam Levine - ”Lost Stars” (”Begin Again”)

Oscar 2015: Rita Ora - “Grateful” (”Beyond the Lights”)

Oscar 2015: John Legend & Common - “Glory” (”Selma”)

Oscar 2015: Lady Gaga “The Sound of Music”, “My Favorite Things”, “Edelweiss” și “Climb Ev’ry Mountain” (”The Sound of Music”)

Citește mai multe despre Adam LevineJohn LegendLady GagaRita Ora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pablo Alboran concertează pentru prima oară în România

Pablo Alboran, cel mai bine vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia și America Latină, concertează pentru prima...

Închide