Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015 - VIDEO

Super Bowl 2015 a stat sub emblema imnurilor pop din repertoriul Katy Perry, setlistul fiind energizat de prezența a 2 invitați speciali: Lenny Kravitz și Missy Elliott. Show-ul integral poate fi urmărit în articol.
Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015

Katy Perry și Lenny Kravitz, live la Super Bowl 2015

Ca în fiecare an, de la câteva ediții încoace, show-ul de la Super Bowl stârnește discuții pe tema calității prestațiilor live de la eveniment. După playback-ul instrumental făcut de Red Hot Chili Peppers și alegerea unor artiști fără un repertoriu suficient de cunoscut la nivel internațional (Bruno Mars), organizatorii au simțit cu siguranță presiunea de a ridica ștacheta.

Propunerea lor pentru Super Bowl 2015 a fost Katy Perry, a cărei prezență constantă în topurile muzicale părea a garanta reacții pozitive din partea publicului. În mare, așteptările celor care au mizat pe tânăra artistă pop au fost confirmate, show-ul fiind primit cu entuziasm atât de cei prezenți pe Phoenix Stadium din Arizona, cât și de cei care au urmărit evenimentul din fața televizoarelor.

Exceptând comentariile răutăcioase inerente, Katy Perry și ansamblul său de dansatori și rechini vorbitori au animat atmosfera, livrând un show live energic și bine pus la punct. Lenny Kravitz a adăugat evenimentului un plus de savoare rock, în vreme ce Missy Elliott a reușit să ”șteargă praful” de pe niște hituri mai vechi.

Setlist Katy Perry - Super Bowl 2015:

  1. "Roar"
  2. "Dark Horse"
  3. "I Kissed A Girl" feat. Lenny Kravitz
  4. "Teenage Dream"
  5. "California Gurls"
  6. "Work It" feat. Missy Elliott
  7. "Lose Control" feat. Missy Elliott
  8. "Firework"

Katy Perry, Lenny Kravitz și Missy Elliott, live la Super Bowl 2015

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

Anul trecut, show-ul de la Super Bowl oferit de Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers a fost urmărit de peste 115 milioane de telespectatori americani.

Citește mai multe despre Katy PerryLenny KravitzMissy Elliott
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Offspring a lansat piesa "Coming For You" - AUDIO

Trupa The Offspring a început anul 2015 cu lansarea unei noi melodii după mai bine de 3 ani de pauză....

Închide