Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Incubus - "Absolution Calling" - LYRIC VIDEO

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului ”If Not Now, When?”, Incubus revine cu prima piesă de pe noul EP în lucru. Single-ul se numește "Absolution Calling" și este însoțit de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.
Incubus

Incubus

După un contract cu Epic Records mai lung decât multe dintre căsnicii, Incubus a simțit nevoia unei pauze. Înțelegerea cu casa de discuri a fost valabilă 7 ani, până în 2012. În aceste condiții, în momentul în care s-au simțit liberi de orice obligații contractuale, membrii trupei au început să lucreze la proiecte solo, diferite de ceea ce au făcut până acum. Solistul Brandon Boyd, spre exemplu, a lansat în 2013 albumul ”Sons of the Sea”, ce face trecerea de la rock alternativ la un pop atipic.

Chiar dacă această pauză ”a fost necesară”, proiectul Incubus nu a fost abandonat. Anul trecut, trupa a semnat un nou contract cu o altă casă de discuri (Island Records) și există planuri pentru lansarea a 2 EP-uri.

"Plănuim să lansăm 2 EP-uri care să formeze un album. Sperăm să-l lansăm pe primul în februarie sau martie și pe următorul în vară", a declarat chitaristul Mike Einziger pentru Billboard.

În ce privește sound-ul, Mike spune că fanii vor avea parte de diversitate, piesa “Trust Fall” prezentată în concertul Almost Acoustic Xmas fiind un bun indiciu pentru descrierea unui Incubus actualizat la 2014 - 2015.

Între timp, formația a dezvăluit o altă piesă din noua eră Incubus. Melodia se numește "Absolution Calling" și poate fi deja achiziționată de pe iTunes la 0,99 euro. Cei care vor să o asculte înainte, au la dispoziție un lyric video.

Incubus - "Absolution Calling" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Incubus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse confirmă titlul noului album: "Drones" - FOTO

Noul album Muse începe să capete contur. Titlul discului, bănuit în presă a fi "Drones" după apariția unor teasere, a...

Închide