Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Implant Pentru Refuz lansează albumul "Cartography" și pleacă în turneu

Implant Pentru Refuz lansează pe 6 martie noul album "Cartography". Materialul va fi prezentat în premieră timișorenilor, în cadrul unui concert ce va avea loc în Club Daos. Formația va pleca apoi într-un turneu ce va curpinde 12 concerte.

Implant pentru Refuz

După o campanie de crowdfunding încheiată cu succes, fanii Implant Pentru Refuz se pot bucura în sfârșit de albumul "Cartography". Lansarea oficială va avea loc pe 6 martie, acasă, la Timișoara, în clubul Daos, și va fi urmată de un turneu național produs și organizat de Dark Side Booking Academy.

””Cartography” este harta unui univers multistratificat și atemporal. De la particulă până la întrepătrundere, de la tărâmul umbrelor până la ținutul celor ce plutesc în lumină, de la negustorii de apă până la oceanul cel din urmă, de la nealterare genetică artificială până la utopia dictatorială, de la transformarea gândurilor și a faptelor în greutate până la ruperea fluxului informațional. Fiecare ascultător poate fi călăuzit prin întuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe această hartă te poate surprinde în trecut, prezent sau viitor.” - Implant Pentru Refuz

Preview "Cartography" - Implant Pentru Refuz

Înregistrarea albumului ”Cartography” a început în octombrie 2013. La sfârșitul lunii mai 2014, Implant Pentru Refuz primește un mare impuls moral și material din partea fanilor, reușita campaniei de crowdfunding ”Cartography” accelerând procesul de producere a albumului. Înregistrările, reampingul, mixajul albumului au fost făcute în Timisoara de către [email protected], masterul materialului fiind efectuat de către Alin (Master). Artworkul albumului este realizat catre Ovidiu ”Tzutzu” Hrin.

Participanții la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz vor putea achiziționa albumul începând cu 6 martie, în format fizic, inclusiv pe vinil, si online.

Lansarea albumului "Cartography" va fi urmată de un turneu național în cele mai mari orașe din țară și culminează cu participarea ca opening act în cadrul concertului Korn ce va avea loc la Arenele Romane pe 3 august 2015.

Turneu 2015 - Implant Pentru Refuz:

 • 6 martie - Timisoara, Club Daos
 • 7 martie - Oradea, Club Abyss
 • 12 martie - Constanta, Club Goblin
 • 13 martie - Craiova, Perdido Station
 • 19 martie - Iasi, Underground Pub
 • 20 martie - Suceava, 31 Motor's Pub
 • 21 martie - Targu Mures, Clubul Presei
 • 27 martie - Cluj-Napoca, Flying Circus Pub
 • 28 martie - Sibiu, Rock N'Bike
 • 2 aprilie - Brasov, Club Rockstadt
 • 3 aprilie - Buzau, Cafeneaua Artistilor
 • 4 aprilie - Bucuresti, Club fabrica

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cornel Ilie are o colecție de 100 de albume Beatles

Cornel Ilie, compozitorul și solistul trupei VUNK, are o colecție de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri și benzi...

Închide