Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

FreeStay a lansat o piesă nouă, "Cerșetori de iubire" - LYRIC VIDEO

În luna iubirii, trupa FreeStay face un cadou tuturor îndrăgostiților. Formația a lansat piesa "Cerșetori de iubire", ale căre versuri vorbesc despre prețuirea iubirii pure, dincolo de cuvinte și promisiuni.
FreeStay

FreeStay

Chiar dacă în viață există momente când spunem că nu căutăm cu disperare iubirea, ne dorim atenție, încredere, timp, înțelegere, prietenie și căutăm toate modalitățile prin care să simțim iubirea. Pentru că atunci când iubim cu adevărat, suntem fericiți.

De această dată, băieții de la FreeStay schimbă registrul muzical și lansează o baladă pop-rock "Cerșetori de iubire", compusă de catre Gabriel Huiban. În strânsă legătură cu mesajul romantic și ușor melancolic, piesa este lansată alături de un lyric video alb negru.

"Ne-am gândit să facem un cadou muzical tuturor și pentru că iubim românește, surpriza noastră de Dragobete vorbește despre dragoste. Din suflet, pentru voi! Vă mulțumim că ne sunteți aproape!", a declarat Florin Ristei, solistul trupei.

FreeStay - "Cerșetori de iubire" - LYRIC VIDEO

Trupa FreeStay a luat naștere în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea single-ului “Ea a fost Dana”, continuarea poveștii pe care Florin Ristei o spunea în urmă cu mulți ani în piesa “Dana”, alături de trupa “Amicii”. Din 2012 și până acum, trupa FreeStay a concertat în sute de locatii din Romania, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care băieții au participat în cadrul finalei Eurovision Romania, iar Florin, solistul trupei, este marele câștigător al emisiunii concurs X Factor România 2013.

În 2014, trupa FreeStay a lansat single-ul “Altfel de magie”, compus în studiourile HaHaHa Production, cu un videoclip în care cei 6 membri ai trupei, spontani și energici, intră într-un joc cu o strategie bine pusă la punct, în care iubirea are de spus ultimul cuvânt.

Citește mai multe despre FreeStay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selah Sue - "Reason", piesă nouă, live din Studio Brussel - VIDEO

Selah Sue a interpretat live noua piesă "Reason" la Studio Brussel din Belgia. Melodia dă titlul celui de-al doilea material...

Închide