Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Florin Chilian vorbește despre “Nevasta mea” - TEASER

Florin Chilian a lansat un teaser pentru melodia “Nevasta mea”, primul single de pe noul albumul “Plânsulrâsul”. Ascultă fragmentul audio în cadrul articolului.

Publicat

pe

Florin Chilian la Guerrilive Acoustic Session
Florin Chilian la Guerrilive Acoustic Session

Florin Chilian discută în prezent cu o casă de discuri pentru lansarea noului său album - “Plansurasul”, așteptat după o pauză discografică de aproape 6 ani. Potrivit acestuia, este vorba de un proiect menit să redea zâmbetul în aceste vremuri dificile. Prima piesă deconspirată de pe album se numește “Nevasta mea” și a fost cântată în premieră cu prilejul unui concert de Valentine’s Day. Pe canalul de youtube, Chilian a lansat mai întâi un teaser pe care vă invităm să-l urmăriți mai jos.

"Aaaamin!... Pacatosilor care sunteti voi pacatosi... Voi indragostitilor care sunteti voi indragostiti. Care sunteti voi afurisiti asa de ziua indragostitilor... Si sa va vada nevestele cum va faceti de cap in ziua sfanta... Si daca nu va vad nevestele atunci sa vi le faceti neveste pe roabele Domnului de care sunteti voi indragostiti, afurisitilor care sunteti voi afurisiti.
Ca sa vedeti si voi cum este in sfanta institutie a casatoriei... Si sa suferiti si voi cum suferim si noi astia de am facut pasul ce-l mare. Pacatosilor care sunteti voi pacatosi... Amin!.... ", spune Florin Chilian despre “Nevasta mea”

TEASER: Florin Chilian - “Nevasta mea”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oxx_bHVnwkw]

Cel mai recent album al lui Florin Chilian este “Autistul - Nu-l mai goniți pe Brâncuși”, premiat cu discul de aur și discul de platină. Albumul vorbește despre "lipsa de comunicare dintre noi și noi înșine, cauzată, poate, de ritmul infernal pe care îl presupune o evoluție onorabilă în lumea reală, dar și despre lipsa de comunicare între membrii societății, altfel spus autismul social”. "Viața ca o curvă" este un single extras de pe acest disc din 2009.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QI5Ldj3_TP4]
Comentează

Trending