Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Florence Welch vorbește despre cel mai personal album Florence and the Machine

”How Big, How Blue, How Beautiful”, noul album Florence and the Machine, este cel mai personal material discografic înregistrat de formație până acum. Aprecierea îi aparține solistei Florence Welch, care a vorbit deschis despre ”un an haotic” în cadrul unui interviu acordat postului BBC Radio 1.
Florence Welch (vocalista Florence and the Machine)

Florence Welch (vocalista Florence and the Machine) │ FOTO: Harper’s Bazaar UK

Cel de-al 3-lea album Florence and the Machine, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, a fost finalizat și va fi lansat pe piață în iunie 2015. Pentru acest disc, trupa a lucrat cu producătorul Markus Dravs (Björk, Arcade Fire, Coldplay), pe lista colaboratorilor aflându-se și Paul Epworth, Kid Harpoon și John Hill.

Invitată la BBC Radio 1 pentru a discuta despre noul material, Florence Welch a vorbit deschis despre starea sa vulnerabilă din perioada înregistrărilor.

"”Ceremonials” și ”Lungs” au fuzionat, nu am luat nicio pauză când am înregistrat. Acum am luat decizia de a lua o pauză de un an. În această perioadă am trecut printr-o cădere nervoasă...din care am aterizat brusc, într-un fel...În acest an de pauză încă mergeam la evenimente, dar ceva nu era în regulă, pluteam puțin în derivă. Nu eram foarte fericită. Nu eram stabilă emoțional."

În argumentarea stării sale, Florence a amintit și de ”relația sa cu alcoolul”, care a accentuat ”suișurile și coborâșurile unui an cu un vibe haotic”.

"Eram extrem de vulnerabilă atunci când am început să înregistrăm albumul și cred că de asta e cel mai personal album pe care l-am realizat până acum".

Pentru acest disc, trupa a mers pe o abordare diferită, încercând să se distanțeze de celelalte două materiale.

"Când am mers la Markus (producătorul albumului), am discutat despre ideea de spațialitate și ideea a ceva ”pământesc”. ”Ceremonials” a construit, prin sound, un perete glacial. Am vrut să rafinăm ceea ce am făcut până acum și să ajungem la esență."

Primul single dezvăluit de pe albumul ”How Big, How Blue, How Beautiful” a fost ”What Kind Of Man”. Piesa confirmă, într-adevăr, vulnerabilitatea solistei, anunțând un disc apăsător emoțional.

Florence and the Machine - ”How Big, How Blue, How Beautiful” (copertă album)

Florence and the Machine - ”How Big, How Blue, How Beautiful” (copertă album)

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paloma Faith a lansat un nou single, "Beauty Remains" - AUDIO

Paloma Faith a lansat un nou single, intitulat "Beauty Remains". Piesa este compusă de Bernard Butler și Fyfe Dangerfield și...

Închide