Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Noul single Florence and the Machine se numește "What Kind of Man"

Cel de-al treilea album Florence and the Machine începe să prindă contur. Un promo postat prematur pe iTunes a dat de veste fanilor că primul single ce va fi extras de pe disc se numește "What Kind of Man", banner-ul indicând implicit că materialul a fost finalizat și că va putea fi achiziționat în curând.
Florence Welch (vocalista Florence and the Machine)

Florence Welch (vocalista Florence and the Machine) │ FOTO: Harper’s Bazaar UK

Chiar dacă Florence and the Machine nu a anunțat încă o dată oficială de lansare a noului album, apariția sa pe piață pare a fi mai aproape chiar decât ar fi sperat fanii formației. Prin intermediul unui banner publicitar publicat prematur pe iTunes, cel de-al 3-lea disc al trupei britanice a putut fi precomandat, pentru câteva secunde, înainte ca trupa să anunțe oficial lansarea albumului.

Promo-ul a fost șters la scurtă vreme, dar nu suficient de rapid încât să nu atragă atenția. Unul dintre fani a reușit să capteze banner-ul într-un print screen, astfel vestea ajungând și în presă.

Promo cu noul album Florence and the Machine apărut prematur pe iTunes

Promo cu noul album Florence and the Machine apărut prematur pe iTunes

Deducem, așadar, că noul album Florence and the Machine va fi lansat cât de curând și că primul single ce va fi extras se numește ”What Kind of Man”.

Un alt indiciu către o lansare apropiată a albumului este și recentul concert susținut de Florence and the Machine în Londra. Conform NME, trupa a prezentat în premieră piesele de pe noul disc în cadrul unei petreceri intime. Evenimentul s-a desfășurat la restaurantul Trois Garcons din Shoreditch, invitați fiind prietenii apropiați și familia. Câteva dintre titlurile noilor piese prezentate în Londra au ajuns de curând și în presă. În tracklist se vor regăsi, astfel, și “Caught”, “Ship to Wreck” și “Delilah”.

Florence and the Machine va susține în perioada următoare o serie de concerte, în cadrul cărora vor fi promovate cel mai probabil și piese de pe noul album.

Festivaluri 2015 - Florence and the Machine :

 • 04/12 – Indio, CA @ Coachella Music Festival
 • 04/19 – Indio, CA @ Coachella Music Festival
 • 06/05-07 – New York, NY @ Governors Ball Music Festival
 • 06/11-14 – Manchester, TN @ Bonnaroo Music Festival
 • 06/19-21 – Scheeßel and Neuhausen ob Eck, DE @ Hurricane and Southside Festivals
 • 06/25-28 – Werchter, BE @ Rock Werchter
 • 06/27-07/04 – Roskilde, DK @ Roskilde Festival
 • 07/16-19 – Benicàssim, ES @ Primavera Sound
 • 07/18 – Lisbon, PT @ Super Bock Super Rock
 • 08/10-17 – Budapest, HU @ Sziget Festival
 • 08/11-15 – Oslo, NO @ Oya Festival
 • 08/13-15 – Göteborg, Sweden @ Way Out West
 • 08/14-16 – Helsinki, FI @ Flow Festival

Anul acesta, Florence and The Machine va ajunge și la festivalul Sziget din Budapesta. Detalii în evenimentul de mai jos.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn aniversează în concert la București 20 de ani de la apariția primului album

Korn va concerta la Arenele Romane din București pe 3 august 2015. Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Brian "Head" Welch,...

Închide