Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Ascultă melodiile finaliste în Selecția Națională Eurovision 2015 - AUDIO

Numele celor 12 finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 20145 au fost fost dezvăluite. Artiștii calificați vor concura pe 8 martie pentru un loc în prima semifinală Eurovision, programată pe 19 mai 2015. Ascultă piesele și votează preferata care vrei să reprezinte România la Viena.

Eurovision 2015 Romania

Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecției Naționale Eurovision 2015, iar pe 8 martie se decide cine va merge în semifinala Eurovision 2015 de la Viena. În acest an, au fost înscrise 93 de melodii, dintre care 79 au intrat în preselecție, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. La verificarea dosarelor de înscriere, 14 candidaţi au fost respinşi, întrucât nu au respectat cerințele prevăzute în Regulament.

Finaliștii Selecției Naționale Eurovision 2015:

 • Luminiţa Anghel - A million stars
 • Aurelian Temişan feat. Alexa - Chica latina
 • Voltaj - De la capăt
 • Băieţii - Dragoste în lanţuri
 • Blue Noise - Love won’t run away
 • Rodica Aculova - My light
 • Cristina Vasiu - Nowhere
 • Tudor Turcu - Save us
 • Super Trooper - Secret place
 • Ovidiu Anton - Still alive
 • Lara Lee - Superman
 • CEJ - We were in love

Melodiile pot fi ascultate mai jos, iar dacă ai deja una preferată o poți vota în sondajul nostru de la sfârșitul articolului.

Ascultă melodiile din Finala Eurovision 2015 România

Luminiţa Anghel - A Milion Stars

Aurelian Temişan feat. Alexa - Chica Latina

Voltaj - De la capăt

Blue Noise - Love won’t run away

Tudor Turcu - Save Us

Cristina Vasiu - Nowhere

Rodica Aculova - My Light

Băieţii - Dragoste în lanţuri

CEJ - We were in love

Lara Lee - Superman

Ovidiu Anton - Still alive

Super Trooper - Secret place

Votează melodia preferată pentru Eurovision 2015

Cei 12 finaliști au început pregătirile pentru show-ul din 8 martie chiar de vineri, 13 februarie. Urmează pentru ei un program plin, cu participări la emisiuni, şedinţe foto şi înregistrări. În finala Selecției Naționale, cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului. Selecţia Naţională se va desfăşura la Sala Polivalentă din Craiova şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Finala Eurovision 2015 va avea loc pe 23 mai la Viena, în Austria. Semifinalele concursului se vor desfășura pe 19 mai, respectiv 21 mai, la Wiener Stadthalle. Sloganul celei de-a 60-a ediții a competiției este "Building Bridges".

Citește mai multe despre Aurelian TemișanLuminita AnghelOvidiu AntonTudor TurcuVoltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dream Theater concertează la București în 2015 în cadrul primei ediții I Am The Rocker

Fanii muzicii rock se vor bucura anul acesta de un nou festival: I Am The Rocker. Prima ediție se va...

Închide