Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Single nou Ed Sheeran & Rudimental - "Bloodstream" - AUDIO

Ed Sheeran a colaborat cu Rudimental pentru o nouă versiune a piesei "Bloodstream", de pe ultimul său album, "x". Noul single va fi inclus pe următorul disc Rudimental.
Rudimental / Ed Sheeran

Rudimental / Ed Sheeran

În vreme ce fanii lui Ed Sheeran încă mai savurează videoclipul piesei “Thinking Out Lout“, tânărul artist trece la un nou single, cel de-al 4-lea extras de pe albumul ”X”. Melodia aleasă pentru promovare este "Bloodstream", o piesă dezvăluită de Sheeran încă din iunie 2014, dar care are acum o nouă versiune, înregistrată împreună cu Rudimental.

"Am făcut o piesă cu Rudimental. Melodia e de fapt de pe albumul meu. Tocmai am înregistrat-o din nou și are greutate, sună grozav. Au realizat o altă versiune a sa și va fi un fel de prim single de pe noul lor album...Sună foarte bine." - Ed Sheeran

Noul single "Bloodstream", în versiunea Rudimental, va putea fi achiziționat de pe iTunes începând cu luna martie.

Ed Sheeran & Rudimental - "Bloodstream" - AUDIO

Rudimental înseamnă 11 artiști (MC, trompetă, clape, percuționiști, toboșar, chitariști, DJ, backing vocals), o combinație de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu în căutarea unor noi zone de experimentat. Criticii i-au denumit „o întâlnire a drum&bass cu muzica soul”, această mixtură făcând ca Rudimental să fie o trupă iubită de foarte mulți oameni cu gusturi muzicale foarte diferite.

Ascensiunea Rudimental în topuri a fost una rapidă în Marea Britanie, de aici provenind nucleul proiectului (producătorii Piers Aggett, Kesi Dryden, Amir Amor și Leon Rolle).”Feel the Love” le-a deschis calea în clasamente și spre cele mai importante festivaluri din Europa.

Anul acesta, Rudimental va concerta pentru prima oară în România. Show-ul se va desfășura în cadrul festivalului Electric Castle, ediția 2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ed SheeranRudimental
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Take Me To Church", în pași de dans cu Sergei Polunin - VIDEO

"Take Me To Church", piesa lui Hozier nominalizată anul acesta la Grammy, a fost dusă într-o nouă dimensiune artistică. Tânărul...

Închide