Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Bisbal oferă, prin concurs, o invitație și un Meet & Greet Pass la concertul de la București

David Bisbal îi invită pe fanii din România la dans. Cei mai talentați vor avea șansa de a-l întâlni la concertul la Sala Palatului, artistul oferind în cadrul unui concurs de coregrafii o invitație și un Meet & Greet Pass.

Publicat

pe

David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)
David Bisbal în concert la București (22 aprilie 2012)

David Bisbal a lansat o provocare pentru fanii săi din România. Artistul latino îi invită pe cei pasionați de dans la un concurs cu premii atractive: o invitație și un Meet &Greet Pass la concertul de la București de pe 18 martie 2015.

Proba de foc, prin care fanii din țară îl vor putea impresiona pe David Bisbal, constă în realizarea unei coregrafii pentru piesa ”Si Pero No”, extrasă de pe noul său album, ”Tu Y Yo”.

David Bisbal - "Sí Pero No"

Pentru a intra în concurs, fanii trebuie să inregistreze în format video un moment de dans, singur sau împreună cu prietenii (maxim 6 persoane) și să trimită filmarea la adresa de email [email protected] până la data de 20 februarie 2015 inclusiv.

Detalii și reguli concurs David Bisbal:

  • Menționează în email datele de contact ale tuturor celor care apar alături de tine în materialul video (nume, prenume, vârsta, oraș/județ și număr de telefon)
  • Toate videoclipurile vor fi încărcate pe pagina de facebook SPECTACULIS, pe 21 februarie 2015. Până la data de 28 februarie, participanții vor avea posibilitatea să strângă un număr cât mai mare de LIKE-uri
  • Cea mai inspirată coregrafie va fi premiată de David Bisbal cu invitații la concert și acces în zona de ”Meet & Greet”, acordate fiecărui dansator prezent în videoclip
  • Premiul de Popularitate va fi stabilit în funcție de numărul de LIKE-uri obținute în perioada 21 – 28 februarie 2015
  • Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 8 martie 2015, prin intermediul paginii de facebook SPECTACULIS și a datelor de contact
  • Concurenții cu vârste sub 18 ani vor transmite materialul video însoțit de acordul părinților

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

David Bisbal concert in Romania 2015
Concerte miercuri, 18 martie 2015

David Bisbal

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending