Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Cornel Ilie are o colecție de 100 de albume Beatles

Cornel Ilie, compozitorul și solistul trupei VUNK, are o colecție de 100 de albume, viniluri, casete video, dvd-uri și benzi de magnetofon Beatles. Aceste materiale au fost strânse cu pasiune și perseverență, membrii trupei fiind primii săi idoli.

Concert VUNK in Hard Rock Cafe

“Aveam 8-9 ani când am ascultat prima dată Beatles, de pe o casetă adusă de Razvan, fratele meu mai mare. Am fost fascinat și am început să caut, să citesc despre ei. Mergeam în toate anticariatele să caut cărți sau reviste străine în care să găsesc orice informație. Duminica mergeam în talciocurile de la Vitan și Obor. Timp de aproape 10 ani am strâns toate albumele lor originale pe vinil, editate chiar în acea perioadă. Ulterior, am adăugat colecției și toate albumele lor solo, după ce Beatles s-au despărțit. Pe lângă viniluri, casete video, dvd-uri și chiar și benzi de magnetofon, am cam toate cărțile importante care s-au scris despre ei și albume cu poze rare. Datorită muzicii și poveștii celor de la Beatles am învățat să cânt la chitară, mi-am dorit să fac muzică și m-au făcut să visez frumos. Au fost primii mei idoli și la muzica lor mă întorc mereu atunci când simt că trebuie să mă regăsesc", spune Cornel Ilie.

Cornel Ilie

La colecția de albume Beatles, Cornel vrea să adauge o altă colecție-record în România. “Vreau să fiu cel mai mare colecționar de visuri din România!”, susține cu ambiție artistul, care își dorește să primească de la fiecare om care va asista la spectacolele VUNK din turneul “Înconjurul lumii” visul cel mai mare al vieții, scris negru pe alb, cu suflet, pe o hârtie.

Turneul acustic “Înconjurul lumii”, care începe pe 13 martie la Pitești și curprinde concerte VUNK în 18 orașe porneste de la ideea că România nu este o țară, ci o lume și își propune să creeze o apropiere a trupei de toți fanii din țară. “Am început să ne facem bagajul necesar unei călătorii “Înconjurul lumii” și ne-am dat seama că cele mai importante elemente pe care trebuie să le luăm cu noi într-o excursie maraton sunt sufletul, muzica și visurile.”, mărturisește Cornel Ilie care își dorește să-i cunoască personal pe toți cei care îi ascultă muzica.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cornel Ilie
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noua trupă a lui Scarlett Johannson, "The Singles", nevoită să renunțe la denumire

Actrița Scarlett Johansson a inițiat un nou proiect muzical acum mai puțin de două săptămâni, o trupă feminină formată din...

Închide