Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast, confirmate la I Am The Rocker

Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity și Breathelast sunt cele mai noi trupe confirmate la I Am The Rocker. Prima ediție a festivalului de muzică rock se va desfășura în perioada 4 - 5 iulie 2015 la Romexpo, cu Dream Theater cap de afiș.
Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai iubite trupe românești de muzică rock, formația oferind publicului timp de aproape 33 de ani poezii puse pe note muzicale. Originalitate, atitudine și constanță sunt trăsăturile care descriu cel mai bine stilul inconfundabil al trupei Celelalte Cuvinte.

Goodbye to Gravity la Rock The City pe 27 iulie 2013

Goodbye to Gravity la Rock The City pe 27 iulie 2013

Goodbye to Gravity a impresionat publicul încă de la debutul său din 2011. Primul lor album s-a bucurat de succes, fiind o gură de aer proaspat în muzica metal de la noi. Cu un sound demn de marile scene din Occident, Goodbye to Gravity continuă să evolueze și să se remarce la fiecare apariție.

Breathlast

Breathlast (Foto: Miluta Flueras )

Breathelast activează încă din 2010, timp în care a susținut peste 60 de concerte în aproape tot spațiul est european, au lansat un album și și-au regasit identitatea muzicală în sfera post hardcore/metal. Cel mai recent single lansat este “Maluri” (producție semnată de Marius Costache) a cărui reprezentare vizuală este semnată de Miluță Flueraș.

Săptămâna viitoare, organizatorii vor anunța o nouă serie de formații internaționale care vor completa line-up-ul. Fără să strice surpriza atent pregătită, Phoenix Entertainment promite publicului 2 show-uri istorice din partea a două trupe care au marcat evoluția muzicii rock.

Bilete și abonamente pentru I Am The Rocker:

Biletele pentru festivalul I Am The Rocker pot fi achiziționate la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BreathelastCelelalte CuvinteGoodbye To Gravity
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Voltaj relansează campania "De la căpat", dedicată proiectelor pentru copii și tineri dezavantajați social

La doar câteva luni de când au lansat piesa manifest și programul "De la capăt", băieții de la Voltaj vor...

Închide