Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Brandon Flowers nu își mai găsește locul în "lumea ciudată" a muzicii comerciale

Vocalistul The Killers, Brandon Flowers, crede că zona comercială a industriei muzicale s-a schimbat foarte mult. Chiar dacă își dorește ca piesele de pe noul album "The Desired Effect" să fie promovate pe radio, acesta simte că nu își mai găsește locul în playlisturile actuale.
Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Muzica mainstream a anului 2015 este, în opinia lui Brandon Flowers, ”o lume ciudată”. Vocalistul The Killers, ce va lansa în luna mai cel de-al doilea album solo, este îngrijorat de felul în care îi vor fi promovate pe radio noile piese, considerând schimbările majore din ultimii ani.

"Vreau să am piese pe radio. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc asta. Nu-mi vine să cred în ce direcție s-au dus posturile de radio. E o lume atât de ciudată acum. Unde înainte părea că mă potrivesc, acum sunt privit cu rețineri pentru că sunt puțin diferit. Eram considerat un artist mainstream, dar acum sunt aproape avant-garde sau art rock comparativ cu ce se difuzează pe radio", a declarat Brandon Flowers într-un interviu acordat NME.

Noul album al artistului, ce nu s-ar încadra tocmai în mainstream, se numește "The Desired Effect" și este inspirat de muzica lui Peter Gabriel, Sting și Don Henley de la The Eagles.

"Dacă asculți cu atenție muzica oamenilor ăstora (Gabriel, Sting, Henley) îți dai seama că nu e pentru puștani. Cred că și adulții ascultă muzică pop și mai cred că nu ar trebui - vorbesc în numele tuturor - să ascultăm o mare parte din ceea ce ascultăm acum."

În încheierea pledoariei sale, Brandon Flowers a descris muzica pop din perspectiva sa, indicând astfel direcția noului său album.

"Întotdeauna a existat muzică pop, dar genul acesta poate fi și expresiv, înțelegi? Cred că mergem într-o direcție precisă cu noul album și sper că am găsit zona de congruență între muzica sofisticată și cea accesibilă."

Fanii Brandon Flowers vor înțelege exact la ce s-a referit artistul odată cu lansarea noului disc "The Desired Effect". Până atunci, își pot forma o idee despre direcția menționată urmărind teaserul dezvăluit în urmă cu câteva zile.

Brandon Flowers - ”KEYS”

Citește mai multe despre Brandon FlowersThe Killers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brit Awards 2015 - Lista câștigătorilor, momente inedite - VIDEO

Gala Brit Awards 2015 a accentuat pe harta industriei muzicale numele artiștilor britanici aflați pe val. Debutantul Sam Smith, deținător...

Închide