Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Blur lansează un album după 12 ani de pauză - AUDIO

Trupa Blur va lansa un nou album după o pauză de 12 ani. "The Magic Whip" este așteptat pe piață pe 27 aprilie, iar prima piesă dezvăluită de pe disc se numește "Go Out", putând fi ascultată în articol.
Blur

Blur

Pe 19 februarie 2015, Blur a prezentat noul album în cadrul unei conferințe de presă transmise prin Facebook. Moderat de Zane Lowe, prezentator BBC Radio 1, evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant chinezesc din Londra, locul fiind ales în concordanță cu istoria albumului. Chiar și grafica are textele în chineză: numele trupei pe de-o parte și titlul discului pe de alta.

Artwork album BLUR - The Magic Whip

Artwork album BLUR - The Magic Whip

Noul album Blur, "The Magic Whip", a fost început în Hong Kong, în timpul unei pauze în turneul din mai 2013. Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au înregistrat împreună vreme de 5 zile, după care s-au întors la programul de concerte, iar după turneu, la activitățile lor personale. Înregistrările au fost puse de-o parte până în noiembrie 2014, când Graham a revizuit piesele.

În acel moment a intervenit Stephen Street, un vechi colaborator al trupei, producător pentru primele 5 discuri: Leisure, Modern Life is Rubbish, Parklife, The Great Escape, Blur, iar Damon Albarn a scris versurile celor 12 melodii.

Albumul "The Magic Whip" va fi lansat prin Parlophone Records pe 27 aprilie 2015, la 16 ani de la "13", ultima producție în formula de 4.

Tracklist Blur - The Magic Whip:

 1. "Lonesome Street"
 2. "New World Towers"
 3. "Go Out"
 4. "Ice Cream Man"
 5. "Thought I Was A Spaceman"
 6. "I Broadcast"
 7. "My Terracotta Heart"
 8. "There Are Too Many Of Us"
 9. "Ghost Ship"
 10. "Pyongyang"
 11. "Ong Ong"
 12. "Mirrorball"

Ascultă piesa BLUR - "Go Out"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Sp1ks7PTzng&w=600]

Trupa Blur a fost înființată în Londra în 1989. Membrii formației sunt Damon Albarn (voce/clape), Graham Coxon (voce/chitară), Alex James (bas) și Dave Rowntree (tobe). Blur a debutat în 1991 cu materialul "Leisure", urmând alte 6 până în 2003.

Citește mai multe despre Blur
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocalistul Iron Maiden, Bruce Dickinson luptă cu cancerul

Bruce Dickinson a fost depistat cu o tumoare canceroasă la finele anului trecut. Informațiile au fost făcute publice la încheierea...

Închide