Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Biletele individuale pentru Festivalul Enescu se pun în vânzare pe 16 februarie

Biletele individuale pentru Festivalul George Enescu vor fi puse în vânzare luni, 16 februarie 2015. Prețurile biletelor variază între 40 lei și 160 lei și vor putea fi tipărite și acasă de cumpărători, printr-un nou sistem de printare: [email protected] Ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie, la Sala Palatului și Ateneul Român din București.
Festivalul George Enescu

Festivalul George Enescu

Biltele individuale pentru ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu (30 august -20 septembrie) vor beneficia de un nou sistem de printare al biletelor, aliniat la nivel occidental – [email protected] Astfel, livrarea biletelor se face electronic, în format pdf. Opțiunea [email protected] va fi disponibilă pentru selectare pe site-ul Eventim în câmpul “Metode de livrare”, iar plata se face prin card.

În paralel, vor fi disponibile și metodele de livrare deja cunoscute, prin curier și prin ridicare de la casele de bilete, iar ca metode de plată: plata prin card, transfer bancar și plata prin numerar.

O altă noutate realizată de Eventim este crearea unei camere de așteptare virtuală. Astfel, în cazul în care datorită cererii foarte mari de bilete se ating anumite limite de trafic, această cameră virtuală va intra în funcțiune și utilizatorii vor fi rugați să aștepte până când vor putea accesa paginile de cumpărare a biletor. Camera de așteptare virtuală funcționeaza ca o coada virtuală, utilizatorii putând intra pe site în ordinea în care l-au accesat.

Bilete individuale la Festivalul George Enescu 2015:

Pentru a crea cât mai multe șanse de cumpărare în mod echilibrat pentru toți cumpărătorii, fiecare persoană va putea achiziționa maxim 8 bilete la același concert. Vor fi puse în vânzare aproximativ 350 bilete per concert pentru concertele de la Ateneul Român, din seriile Camerale și By Midnight, și 1600 bilete per concert pentru cele din seria Mari Orchestre de la Sala Palatului.

Seria MARI ORCHESTRE (Sala Mare a Palatului)

  • Categ. I                  160 lei
  • Categ. a II-a          130 lei
  • Categ. a III-a         100 lei
  • Categ. a IV-a         70 lei

Seria RECITALURI ŞI CONCERTE CAMERALE (Ateneul Român)

  • Categ. I                160 lei
  • Categ. a II-a        130 lei

Seria “BY MIDNIGHT” (Ateneul Român)

  • Categ. I                    160 lei
  • Categ. a II-a           130 lei

Seria CONCERTELE DE DIMINEAȚĂ (Ateneul Român, Sala Mică a Palatului)

  • Categ. I                50 lei
  • Categ. a II-a        40 lei

Așa cum s-a întâmplat și în 2013, și în ianuarie 2015 când au fost puse în vânzare abonamentele, organizatorii estimează că biletele pentru majoritatea concertelor de la Ateneu, precum și pentru mai multe spectacole de la Sala Palatului se vor epuiza în timp record. Cumpărătorilor le este recomandată, astfel, alegerea variantei achiziționării online a biletelor, aceasta fiind metoda cea mai rapidă și flexibilă. În condiții atât de ridicate de trafic, procesul de achiziționare înseamnă fracțiuni de secunde.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Australia va concura la Eurovision 2015

Australia va participa la Eurovision 2015 direct în marea finală din 23 mai. Competiția se extinde până în emisfera sudică...

Închide