Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Biletele pentru concertul Europe de la Arenele Romane au prețuri reduse

Europe va concerta la Arenele Romane din București pe 11 iunie 2015. Evenimentul, ce ar fi trebuit să aibă loc inițial în noiembrie 2014 la Sala Palatului, a fost reprogramat, fanii formației având acum posibilitatea de a-și cumpăra bilete la prețuri reduse.
Concert Europe la București în iunie 2015

Concert Europe la București în iunie 2015

După o serie de 10 concerte programate în Statele Unite al Americii, Europe va ajunge în România pentru a susține concertul reprogramat la finalul anului trecut, cu promisiunea de a crea o atmosferă cu adevărat incendiara pe 11 iunie 2015. Fanii din țară vor putea asculta atât piese de pe noul album, ”War of Kings”, cât și hituri precum ”The Final Countdown”, ”Rock the Night” sau ”Carrie”.

Concertul, ce ar fi trebuit inițial să se desfășoare în luna noiembrie la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificări ce au intervenit în planul turneului pe care îl desfășurau artiștii în acel moment. Ziua de 11 iunie, noua dată de desfășurare a concertului, aduce și schimbări asupra locației. Concertul se va desfășura la Arenele Romane, a cărei capacitate le permite organizatorilor să pună în vânzare bilete la prețuri accesibile.

Bilete cu prețuri reduse pentru concertul Europe de la Arenele Romane:

  • Noua grilă de prețuri a biletelor puse în vânzare pentru concertul Europe de la Arenele Romane pornește de la 95 de lei (Cat. II-a). Cele mai scumpe bilete, cele VIP, costă 175 de lei, la categoria I prețul fiind de 135 lei
  • IMPORTANT! Toți clienții care și-au păstrat biletele achiziționate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri în zona VIP a noii locații.

Europe a vândut peste 25 de milioane de albume la nivel internațional. Succesul trupei a fost marcat în 1986 de piesa ”The Final Countdown”, clasata pe primul loc in 26 de tari. Ea a devenit hit international și a fost piesa care a dat și numele albumului. În 1992, după 10 ani de activitate, trupa a decis să se destrame, iar membrii săi, Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. În 2000, în cadrul unui eveniment select, administrația din Stockholm i-a solicitat pentru susținerea unui concert, iar în octombrie 2003 trupa s-a reunit în mod oficial, lansând albumul „Start from the Dark“, vândut în peste 900.000 de exemplare.

Noile albume „Secret Society“, „Last Look of Eden“ și „Bag of Bones“ produse în ultimii ani, i-au adus din nou în atenția fanilor și în concerte pe marile scene ale lumii. În 2013, Europe a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert remarcabil susținut in Suedia. Aventura continuă cu un nou album. În luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al zecelea album, intitulat ”War of Kings”, titlu ce poarta numele single-ului intrat deja în playlist-urile posturilor de radio din Suedia, Franta, Marea Britanie si S.U.A.

Europe - ”War of Kings”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Europe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte din cadrul Festivalului Enescu la care încă se găsesc bilete

Iubitorii de muzică clasică încă mai pot găsi bilete pentru câteva concerte din cadrul ediției 2015 a Festivalului Internațional George...

Închide