Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

André Rieu scrie istorie: al 6-lea concert la București pe 7 iunie 2015

Bucureștiul va valsa 6 zile alături de Andre Rieu. După 50 000 de bilete vândute la cele 5 spectacole programate în vară, îndrăgitul violonist a programat cel de-al 6-lea concert la București, pe 7 iunie 2015. Biletele pentru noul spectacol din Piața Constituției vor fi puse în vânzare pe 5 februarie.

Publicat

pe

Andre Rieu
Andre Rieu

După o epuizare rapidă a biletelor pentru primele spectacole anunțate, André Rieu a programat cel de-al șaselea concert la București pentru duminică, 7 iunie 2015. Muzicianul promite un eveiment unic, concertele de la București fiind singurele organizate în aer liber pe care artistul le susține în lume, pe lângă cele de la Maastricht, orașul său natal.

Biletele pentru noul concert anunțat sunt disponibile începând de joi, 5 februarie, de la ora 9.00. Peste 50.000 de bilete pentru concertele susținute de André Rieu la București s-au vândut până în prezent, cererea fiind în creștere.

„Dragi prieteni, sper ca ați început cu bine noul an! Vă trimit salutări din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele săptămâni, am primit atât de multe mesaje de la oameni minunați. De aceea, mă bucur foarte mult că am reușit să programăm încă un concert! Pe lângă tradiționalele concerte în aer liber pe care le susțin în Maastricht, orașul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicăieri în lume! Nu pot să vă spun cât de mult aștept să ne întâlnim în aceste seri magice, la București!”, este mesajul transmis de André Rieu fanilor din România.

De asemenea, André Rieu îi invită pe fanii români să intre în atmosfera de Valentine’s Day cu un nou videoclip special dedicat zilei de 14 februarie.

“Sunteți și voi printre cei din imagini?”, se întreabă André Rieu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 5 iunie 2015

André Rieu (5-7 iunie)

Loc
Piața Constituției

Trending