Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Anastacia concertează la București în iunie 2015

Anastacia revine în România pe 29 iunie 2015. Cântăreața americană va concerta la Sala Palatului din București, evenimentul făcând parte din turneul mondial al artistei - "Resurrection Tour 2015". Biletele pentru acest concert sunt disponibile la prețuri de presale în perioada 11 februarie - 10 martie.
Anastacia

Anastacia

Anastacia, cântăreața americană cunoscută pentru hituri precum „I’m Outta Love” și „Paid My Dues„, va cânta vara aceasta pentru fanii din România. Concertul va avea loc pe 29 iunie 2015, la Sala Palatului din București.

Cu acest prilej, artista își va promova noul album ”Resurrection”, lansat în mai 2014. Publicul se va putea bucura, astfel, atât de melodiile deja cunoscute ale Anastaciei, cât și de piese noi, cum ar fi "Stupid Little Things", pentru care s-a filmat și un videoclip.

Anastacia - "Stupid Little Things"

Anastacia este apreciată pentru vocea sa puternică, fiind numită de către jurnaliști „mica domnișoară cu o voce mare”. Albumul său de debut, „Not That Kind”, a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii.

În urma experienței cancerului mamar, Anastacia a simțit nevoia de a se reinventa, dând naștere stilului "sprock", o alăturare de elemente specifice muzicii pop, rock și soul. Discul "Anastacia" este dominat de acest stil, la el adăugându-se influențele muzicii R&B. Astfel, compoziția "Same Song" a fost comparată cu piesele din repertoriul artistei britanice Amy Winehouse.

Anastacia a vândut până în prezent peste 30 de milioane de discuri în întreaga lume. Cântăreața este un nume cu greutate în industria muzicii pop, noul album ”Resurrection” readucând-o pe primele poziții ale clasamentelor europene.

Bilete concert Anastacia la București în 2015:

Biletele pentru concertul Anastacia de la Sala Palatului pot fi cumpărate la prețuri de presale în intervalul 11 februarie - 10 martie. În această perioadă, prețurile sunt cuprinse între 200 de lei și 400 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Anastacia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD FESTIVAL: John Newman, un nou artist confirmat

John Newman a confirmat prezența la Untold Festival din Cluj-Napoca. Artistul britanic va reveni în România pe 1 august 2015,...

Închide