Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Noul album Radiohead e în lucru, formația se întoarce în studio în martie

După o pauză de aproape 4 ani de la albumul ”The King of Limbs”, Radiohead confirmă reluarea activității trupei. Înregistrările pentru noul album, cel de-al 9-lea din discografie, decurg foarte bine, susține toboșarul Phil Selway. După o primă sesiune de înregistrări desfășurată în toamna lui 2014, formația se întoarce în studio în luna martie.
Radiohead

Radiohead

Ultimele vești de la Radiohead au ajuns în presă în luna noiembrie, atunci formația intrând în studio pentru a începe lucrul la un nou album. Între timp, înregistrările au progresat, bateristul Phil Selway declarând că materialul se încheagă deja destul de bine.

"Totul merge foarte bine. Am lucrat la album din toamnă până înainte de Crăciun, iar acum am luat o pauză pentru a ne ocupa de alte proiecte. Ne vom întoarce în studio în martie și vom evalua stadiul în care eram ultima oară. Suntem entuziasmați, oricum, de ceea ce am înregistrat până acum. Nu e nici pe departe terminat, deci va trebui să investim multă muncă. Timpul petrecut în studio a fost, însă, productiv", a dezvăluit acesta într-un interviu acordat Drowned in Sound.

Considerând stadiul actual al înregistrărilor, nu se poate vorbi încă de o dată de lansare, însă nu este exclusă posibilitatea ca albumul să fie gata în 2015.

"Nu aș vrea să prezic o dată de lansare în programul Radiohead, pentru că se poate întâmpla ca peste 6 luni să-mi doresc să nu fi făcut asta."

Ultimul album Radiohead, ”The King of Limbs”, a fost lansat în 2011. Discul a fost apreciat de critici, fiind inclus în topurile celor mai bune albume ale anului realizate de publicațiile The Wire, The Guardian, Rolling Stone Magazine, Mojo, NME. Materialul a primit și 5 nominalizări la Grammy, inclusiv pentru Best Alternative Music Album.

Citește mai multe despre Radiohead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu scrie istorie: al 6-lea concert la București pe 7 iunie 2015

Bucureștiul va valsa 6 zile alături de Andre Rieu. După 50 000 de bilete vândute la cele 5 spectacole programate...

Închide