Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă albumul "Fifty Shades of Grey Soundtracks" – AUDIO

Albumul cu piese de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey"a fost lansat oficial. Discul include melodii noi compuse de Sia, Jessie Ware, The Weeknd, Skylar Grey, precum și piese clasice din repertoriul The Rolling Stones și Frank Sinatra. Ascultă albumul integral în articol.

Publicat

pe

Fifty Shades Of Grey Soundtrack (copertă album)
Fifty Shades Of Grey Soundtrack (copertă album) │ FOTO: PRNewsFoto/Universal Pictures

50 Shades of Grey”, ecranizarea romanului cu același nume, vândut în peste 100 de milioane de exemplare la nivel internațional, este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015. Nu e de mirare, așadar, că albumul de soundtrack-uri al filmului numără mulți artiști sonori, atât din noul val, cât și din categoria ”legende” (Frank Sinatra, The Rolling Stones).

Sia, Jessie Ware, Ellie Goulding, The Weeknd, Beyonce și Skylar Grey sunt doar câteva dintre tinerii artiști ce se regăsesc în tracklist-ul albumului, o parte dintre piese fiind compoziții noi, înregistrate special pentru acest film.

De pe albumul „Fifty Shades of Grey” (Original Motion Picture Soundtrack Album) au fost deja extrase single-uri precum ”Earn It”, ”Salted Wound” și ”Love Me Like You Do”. Discul integral a fost lansat pe 10 februarie, imediat după apariția pe piață devenind disponibil și pe YouTube.

 Tracklist „Fifty Shades of Grey” (Original Motion Picture Soundtrack Album):

  1. Annie Lennox – I Put a Spell On You
  2. Laura Welsh – Undiscovered
  3. The Weeknd – Earned It
  4. Jessie Ware – Meet Me In the Middle
  5. Ellie Goulding – Love Me Like You Do
  6. Beyoncé – Haunted
  7. Sia – Salted Wound
  8. The Rolling Stones – Beast of Burden
  9. AWOLNATION – I’m On Fire
  10. Beyoncé – Crazy In Love (2014 Remix)
  11. Frank Sinatra – Witchcraft
  12. Vaults - One Last Night
  13. The Weeknd – Where You Belong
  14. Skylar Grey – I Know You
  15. Danny Elfman – Anna and Christian
  16. Danny Elfman – Did That Hurt?

Albumul integral "Fifty Shades of Grey" (Original Motion Picture Soundtrack) - AUDIO

Pelicula „50 Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolulAnastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey. Filmul este regizat de Sam Taylor-Johnson, ce are în portofoliu și filmul ”Nowhere Boy” (2009).

Muzică nouă

Sia ne oferă o baladă nouă, "I Forgive You" - AUDIO

Sia a lansat una dintre cele mai sensibile piese ale sale din ultimii ani, "I Forgive You". E o baladă care s-ar potrivi într-un moment dramatic al unui film, de la "Suits" la ceva dramă de familie.

Publicat

pe

Coperta single Sia I Forgive You
Coperta single Sia I Forgive You │ FOTO: Sia

"I Forgive You" este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei din Australia, "Reasonable Woman". Acesta va fi lansat în luna mai din 2024, mai precis pe 3 mai. Până acum am avut parte și de alte single-uri extrase de pe LP, precum "Incredible", colaborare cu Labrinth, dar și "Dance Alone", pe care o auzim și cu Kylie Minogue.

De fapt, "Incredible" a fost o semi-reuniune a proiectului LSD, la care colaborează Sia, Labrinth și Diplo. "I Forgive You" este susținut de câteva note de pian foarte sensibile și dramatice, iar producția lui Greg Kurstin este excelentă. În mod inedit, acest track este cunoscut de către fanii Sia, fiind lansat în 2016 de către artistul congolez Gims, alături de Sia. Acum avem parte de o reinterpretare.

Viitorul album este foarte important pentru muziciana, fiind primul său material solo complet nou în ultimii 8 ani. Pe el apar nume precum Kylie Minogue, Chaka Khan, Paris Hilton, Tierra Whack, Labrinth, Kaliii și Jimmy Holiff. Ultimul album pop solo al artistei a fost "This is Acting" din 2016. De atunci am avut parte de un LP-coloană sonoră, "Music- Songs From and Inspired by the Motion Picture", bazat pe musical-ul cu același nume, regizat de către artista și lansat în 2021.

Sia ne-a mai oferit și un album de Crăciun între timp.

Sia Furler este o cântăreață, compozitoare și producătoare muzicală australiană, cunoscută pentru stilul său distinctiv și pentru versatilitatea sa ca artist. Ea s-a născut pe 18 decembrie 1975, sub numele de Sia Kate Isobelle Furler, în Adelaide, Australia. Cariera sa muzicală a început în anii '90, când a devenit cunoscută ca membră a trupei acid jazz Crisp. În 2000, a lansat primul său album solo, intitulat "Healing Is Difficult", care a atras atenția pentru vocea sa puternică și versurile profunde.

Sia a devenit cu adevărat cunoscută pe plan internațional cu lansarea albumului ei din 2008, "Some People Have Real Problems", și cu hiturile "Breathe Me" și "Buttons". Cu toate acestea, a devenit un nume de top în industria muzicală mainstream cu albumul său din 2014, "1000 Forms of Fear", care a inclus hiturile "Chandelier" și "Elastic Heart".

Citește în continuare

Albume noi

Beyonce a lansat albumul "Cowboy Carter" - TRACKLIST

Beyonce își invită fanii să-și pună pălăriile de cowboy și să dea play albumului "Cowboy Carter". Materialul cuprinde și colaborări cu Miley Cyrus, Post Malone sau Willie Nelson. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Beyonce - Cowboy Carter
Beyonce - Cowboy Carter │ FOTO: captură YouTube / Beyonce

"Cowboy Carter" vine ca o continuare începută de albumul "Renaissance" în 2022. Acest al doilea act muzical marca Beyonce a debutat în februarie, când artista a lansat piesele "Texas Hold'Em" și "16 Carriages" și a confirmat că proiectul muzical este marcat de influențe country.

La scurt timp după, Beyonce a dezvăluit că acest album s-a născut dintr-o experiență în care nu s-a simțit acceptată, iar procesul de scriere și înregistrare a încurajat-o să aprofundeze istoria bogată a artiștilor de culoare din muzica country.

"Cowboy Carter" este prezentat în stilul unui program de radio country, iar figuri emblematice ale muzicii country precum Dolly Parton, Willie Nelson și Linda Martell joacă rolul de DJ. Albumul include două cover-uri: "Jolene" de la Dolly Parton și "Blackbird" de la Beatles, dar și colaborări cu Miley Cyrus ("II Most Wanted"), Post Malone ("Levii's Jeans") și Shaboozey ("Spaghettii").

TRACKLIST "Cowboy Carter":

  1. Ameriican Requiem
  2. Blackbird (The Beatles Cover)
  3. 16 Carriages
  4. Protector
  5. My Rose
  6. Smoke Hour with Willie Nelson
  7. Texas Hold ‘Em
  8. Bodyguard
  9. Dolly P
  10. Jolene (Dolly Parton Cover)
  11. Daughter
  12. Spaghettii (feat. Shaboozey)
  13. Alliigator Tears
  14. Smoke Hour II
  15. Just For Fun
  16. II Most Wanted (feat. Miley Cyrus)
  17. Levii’s Jeans (feat. Post Malone)
  18. Flamenco
  19. The Linda Martell Show
  20. Ya Ya
  21. Oh Louisiana
  22. Desert Eagle
  23. Riiverdance
  24. II Hands II Heaven
  25. Tytant
  26. Sweet Honey Buckin’ (feat. Shaboozey)
  27. Amen
Citește în continuare

Albume noi

Beyonce lansează albumul "Cowboy Carter"

Beyonce a pregătit un material de studio infuzat cu elemente country. "Cowboy Carter" reprezintă cel de-al doilea act al proiectului "Renaissance", lansat de artistă în 2022.

Publicat

pe

Beyonce în piesa "Texas Hold'Em"
Beyonce în piesa "Texas Hold'Em" │ FOTO: captură YouTube / Beyonce

Următorul capitol din trilogia "Renaissance" va fi lansat pe 29 martie. "Cowboy Carter" va fi marcat de un sound country, explorând rădăcinile texane ale cântăreței, dar și istoria extinsă a artiștilor de culoare ai acestui gen muzical.

Pe site-ul artistei a fost publicat artwork-ul discului ce înfățișează o șa acoperită cu o eșarfă pe care scrie "Cowboy Carter". Mai mult, sunt disponibile pentru precomandă 2 ediții de CD, 4 variante de vinil și 2 boxset-uri.

Beyonce a lansat deja două single-uri extrase de pe acest album: "16 Carriages" și "Texas Hold 'Em". Cel din urmă a debutat pe primul loc în topul Hot Country Songs, făcând-o pe Beyonce să devină prima artistă de culoare care a obținut această reușită.

"Cowboy Carter" promite să se bucure de succesul de care a avut parte și primul material din trilogia "Renaissance". Turneul de promovare a acelui disc a doborât recorduri, încasând 579 de milioane de dolari. A beneficiat și de un proiect cinematografic: "Renaissance: A Film by Beyonce", un film parțial documentar, parțial concert, ducând spectatorii în culisele turneului mondial.

Citește în continuare

Trending