Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Ascultă albumul "Fifty Shades of Grey Soundtracks" – AUDIO

Albumul cu piese de pe coloana sonoră a filmului "Fifty Shades of Grey"a fost lansat oficial. Discul include melodii noi compuse de Sia, Jessie Ware, The Weeknd, Skylar Grey, precum și piese clasice din repertoriul The Rolling Stones și Frank Sinatra. Ascultă albumul integral în articol.
Fifty Shades Of Grey Soundtrack (copertă album)

Fifty Shades Of Grey Soundtrack (copertă album) │ FOTO: PRNewsFoto/Universal Pictures

50 Shades of Grey”, ecranizarea romanului cu același nume, vândut în peste 100 de milioane de exemplare la nivel internațional, este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015. Nu e de mirare, așadar, că albumul de soundtrack-uri al filmului numără mulți artiști sonori, atât din noul val, cât și din categoria ”legende” (Frank Sinatra, The Rolling Stones).

Sia, Jessie Ware, Ellie Goulding, The Weeknd, Beyonce și Skylar Grey sunt doar câteva dintre tinerii artiști ce se regăsesc în tracklist-ul albumului, o parte dintre piese fiind compoziții noi, înregistrate special pentru acest film.

De pe albumul „Fifty Shades of Grey” (Original Motion Picture Soundtrack Album) au fost deja extrase single-uri precum ”Earn It”, ”Salted Wound” și ”Love Me Like You Do”. Discul integral a fost lansat pe 10 februarie, imediat după apariția pe piață devenind disponibil și pe YouTube.

 Tracklist „Fifty Shades of Grey” (Original Motion Picture Soundtrack Album):

 1. Annie Lennox – I Put a Spell On You
 2. Laura Welsh – Undiscovered
 3. The Weeknd – Earned It
 4. Jessie Ware – Meet Me In the Middle
 5. Ellie Goulding – Love Me Like You Do
 6. Beyoncé – Haunted
 7. Sia – Salted Wound
 8. The Rolling Stones – Beast of Burden
 9. AWOLNATION – I’m On Fire
 10. Beyoncé – Crazy In Love (2014 Remix)
 11. Frank Sinatra – Witchcraft
 12. Vaults - One Last Night
 13. The Weeknd – Where You Belong
 14. Skylar Grey – I Know You
 15. Danny Elfman – Anna and Christian
 16. Danny Elfman – Did That Hurt?

Albumul integral "Fifty Shades of Grey" (Original Motion Picture Soundtrack) - AUDIO

Pelicula „50 Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolulAnastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey. Filmul este regizat de Sam Taylor-Johnson, ce are în portofoliu și filmul ”Nowhere Boy” (2009).

Citește mai multe despre Annie LennoxAwolnationBeyonceEllie GouldingJessie WareSia FurlerSkylar GreyThe Rolling StonesThe Weeknd
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele individuale pentru Festivalul Enescu se pun în vânzare pe 16 februarie

Biletele individuale pentru Festivalul George Enescu vor fi puse în vânzare luni, 16 februarie 2015. Prețurile biletelor variază între 40...

Închide