Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Regele arpegiilor Yngwie Malmsteen concertează în România

Yngwie Malmsteen va concerta pentru prima oară în România pe 13 mai 2015. Primul show la București al legendarului chitarist va avea loc la Sala Palatului. Biletele pentru acest concert se găsesc la prețuri de presale până pe 30 ianuarie.
Yngwie Malmsteen

Yngwie Malmsteen (foto: Contact Music)

Yngwie Malmsteen, muzicianul creditat pentru revoluționarea chitarei electrice și dezvoltarea metalul neo-classic, va susține primul concert în România pe 13 mai 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, fiind organizat de German Quality Entertainment.

Cu o tehnică ingenioasă, Yngwie Malmsteen este considerat, începând cu anii ’80, un adevărat fenomen, virtuozul în neo-clasic devenind în scurt timp idolul a milioane de tineri. ”Heaven Tonight”, ”You Don’t Remenber I’’ll Never Forget”, ”Perpetual”, ”Fire & Ice”, ”Seventh Sign”, ”Forever One”, ”Vengeance”, ”Like An Angel” sau ”Evil Eye” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaristului, pe care fanii din România le vor putea asculta live pe 13 mai.

"Far Beyond The Sun" - Yngwie Malmsteen

Yngwie J. Malmsteen este un inovator al chitarei electrice alături de legenda Jimi Hendrix și Eddie Van Halen, rescriind cartea chitariștilor heavy metal prin tehnica și compozițiile sale în stil baroc.

Primul album al chitaristului, ”Rising Force”, a fost lansat în 1984, chiar de atunci  Yngwie J. Malmsteen începând să-și construiască reputația. Discul de debut a câștigat premiul Guitar Player Magazine's pentru Cel mai bun album rock si a fost nominalizat la un Grammy pentru “Best Rock Instrumental”, atingând locul 60 în topul albumelor Billboard. Yngwie J. Malmsteen's Rising Force, așa cum a fost cunoscut de atunci până spre finalul anilor 80, lansează rapid “Marching Out” în 1985, cu Jeff Scott Soto la partea de voce.

Următoarele albume sunt un real succes, stilul neo-calssic al lui Malmsteen devenind astfel popular printre chitariști și influențându-i pe Jason Becker, Paul Gilbert, Marty Friedman, Tony MacAlpine and Vinnie Moore, nume de referință în industria muzicii rock.

Bilete concert Yngwie Malmsteen – România 2015

Biletele pentru primul concert Yngwie Malmsteen în România au fost deja puse în vânzare, prețurile fiind cuprinse între 53 de lei și 323 de lei în perioada de presale, și între 59 de lei și 359 de lei după data de 2 februarie. Pentru mai multe detalii puteți accesa evenimentul din agenda InfoMusic, disponibil mai jos.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Yngwie Malmsteen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grammy 2015: Sam Smith, Pharrell Williams și John Legend vor cânta în cadrul galei

Gala Premiilor Grammy 2015 va oferi publicului momente live memorabile. Organizatorii evenimentului au confirmat prezența unui număr impresionant de artiști...

Închide