Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Vocalista BZN, după urmarea tratamentului pentru cancer: "Mă simt ca renăscută"

Vocalista BZN, Anny Schilder, diagnosticată în urmă cu 2 luni cu cancer la sân, se află deja în perioada de recuperare, analizele indicând că starea sa de sănătate s-a îmbuntățit. Îndrăgitul grup olandez va reveni în România pentru un ultim concert pe 10 octombrie 2015.

Publicat

pe

Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012
Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Anny Schilder a învins cancerul, fiind deja pe drumul spre vindecare. Analizele arată foarte bine, acum bucurându-se de o perioada liniștită și de recuperare totală.

”Mă simt ca renăscută, mă simt mult mai bine! Am fost devastată. După două - trei luni de recuperare voi reveni în studio și din august pe scenă”, a transmis vocalista BZN publicului din România, promițând în curând și un video în care va face câteva declarații în exclusivitate.

Îndrăgita trupă olandeză BZN revine în România pe 10 octombrie 2015 într-un concert extraordinar, pregătit special pentru spectatorii români. Acesta va fi spectacolul de adio al grupului, fanii români având ocazia de a asculta live pentru ultima oară cele mai populare piese BZN.

“Vă așteptăm cu emoție pe 10 octombrie 2015 la ultimul nostru show în România!“ - BZN

Biletele pentru ultimul concert BZN în România se găsesc la 4 categorii de preț: VIP - 500 RON - include meet & great cu artiștii, Categoria I – 300 RON, Categoria II – 200 RON, Categoria III – 100 RON.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Anny Schilder a intrat în trupa olandeză BZN în august 1976, înlocuind-o pe  Marie Kwakman. A fost membră BZN până pe 24 martie 1984, când s-a dedicat creșterii fetei sale. Formația și-a continuat cariera până la retragerea din 2007, în timp ce Anny a urmat o carieră solo. În ultimii ani, a cântat alături de fostul ei coleg, Jan Keizer, în formula BZN'66.

Anny și Jan au declarat că se simt ca acasă în România, unde au susținut numeroase concerte. Urmărește o galerie de poze de la un astfel de concert anterior. Pentru cei care nu știu, acronimul BZN vine de la "Band Zonder Naam", în traducere din olandeză însemnând "trupa fără nume". Renumele formației se leagă de hituri precum “Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana”, “Delilah”, “Che Sera”, “Mexican Night”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1JS6YDy_I-U]
Comentează

Trending