Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Vocalista BZN, după urmarea tratamentului pentru cancer: "Mă simt ca renăscută"

Vocalista BZN, Anny Schilder, diagnosticată în urmă cu 2 luni cu cancer la sân, se află deja în perioada de recuperare, analizele indicând că starea sa de sănătate s-a îmbuntățit. Îndrăgitul grup olandez va reveni în România pentru un ultim concert pe 10 octombrie 2015.
Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Anny Schilder - Concert BZN la Bucuresti pe 28 octombrie 2012

Anny Schilder a învins cancerul, fiind deja pe drumul spre vindecare. Analizele arată foarte bine, acum bucurându-se de o perioada liniștită și de recuperare totală.

”Mă simt ca renăscută, mă simt mult mai bine! Am fost devastată. După două - trei luni de recuperare voi reveni în studio și din august pe scenă”, a transmis vocalista BZN publicului din România, promițând în curând și un video în care va face câteva declarații în exclusivitate.

Îndrăgita trupă olandeză BZN revine în România pe 10 octombrie 2015 într-un concert extraordinar, pregătit special pentru spectatorii români. Acesta va fi spectacolul de adio al grupului, fanii români având ocazia de a asculta live pentru ultima oară cele mai populare piese BZN.

“Vă așteptăm cu emoție pe 10 octombrie 2015 la ultimul nostru show în România!“ - BZN

Biletele pentru ultimul concert BZN în România se găsesc la 4 categorii de preț: VIP - 500 RON - include meet & great cu artiștii, Categoria I – 300 RON, Categoria II – 200 RON, Categoria III – 100 RON.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Anny Schilder a intrat în trupa olandeză BZN în august 1976, înlocuind-o pe  Marie Kwakman. A fost membră BZN până pe 24 martie 1984, când s-a dedicat creșterii fetei sale. Formația și-a continuat cariera până la retragerea din 2007, în timp ce Anny a urmat o carieră solo. În ultimii ani, a cântat alături de fostul ei coleg, Jan Keizer, în formula BZN'66.

Anny și Jan au declarat că se simt ca acasă în România, unde au susținut numeroase concerte. Urmărește o galerie de poze de la un astfel de concert anterior. Pentru cei care nu știu, acronimul BZN vine de la "Band Zonder Naam", în traducere din olandeză însemnând "trupa fără nume". Renumele formației se leagă de hituri precum “Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa”, “Mariana”, “Delilah”, “Che Sera”, “Mexican Night”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1JS6YDy_I-U&w=600]

Citește mai multe despre BZN
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La doar 2 ani, un puști cântă la tobe un hit Foo Fighters - VIDEO

Jaxon este, probabil, cel mai cool puști de 2 ani de pe YouTube. Într-o competiție acerbă a drăgălășeniilor, în care...

Închide