Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

UNTOLD Festival: 5000 de abonamente puse în vânzare

Organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca au anunțat punerea în vânzarea a 5000 de abonamente în regim Early Bird. Acestea costă 189 de lei plus taxe și vor permite accesul spectatorilor la toate concertele organizate în cele 4 zile. Avicii și David Guetta sunt artiștii confirmați oficial până acum la UNTOLD FESTIVAL.
Untold Festival 2015

Untold Festival 2015

Desemnat Capitala Europeană a Tineretului în 2015, Clujul va concura Bucureștiul în materie de concerte și festivaluri. Dacă Electric Castle va avea un frate mai mic - Electric City la Sala Polivalentă - UNTOLD Festival va prilejui 4 zile de concerte cu nume importante (unele în premieră națională) pe Cluj Arena.

Fără a comunica vreo informație despre nume, program și line-up, UNTOLD a vândut pe parcursul a 5 zile din decembrie 2014 un număr de 1000 de abonamente la prețul de 100 de lei.

În seara de 14 ianuarie 2015, organizatorii au pus în vânzare un contigent de 5000 de abonamente la prețul de 202,23 lei (189 + taxe), cu acces la toate concertele festivalului. Este de așteptat ca promoția early-bird să se epuizeze în cel mult câteva zile.

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

AVICII și David Guetta la UNTOLD Festival 2015

AVICII va concerta în sfârșit în România, declanșând un imens val de entuziasm în rândul fanilor și nu numai. Producătorul și DJ-ul suedez Tim Bergling este în prezent principala atracție a Festivalului UNTOLD, marele său succes din 2013 "Wake Me Up" urmând să ridice zeci de mii de mâini în aer pe 30 iulie 2015.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI&w=600]

Anul acesta AVICII își va lansa cel de-al doilea album din carieră - "Stories", având în lucru aproximativ 70 de piese. Discul va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. În decembrie 2014, DJ-ul a lansat videoclipul pentru "The Nights" - piesă de pe coloana sonoră a jocului video FIFA 15.

David Guetta va concerta în ultima zi a Festivalului UNTOLD. Pe 2 august 2015, el își va promova albumul "Listen", deja Number One în UK Dance Albums și US Dance/Electronic Albums (Billboard). Cel de-al șaselea disc al lui Guetta a fost lansat în noiembrie 2014, iar recent a dat un nou single: "What I Did for Love" - o colaborare cu Emeli Sandé, care beneficiază de un lyric video.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9fL5iWgWwno&w=600]

Calvin Harris, The Prodigy, Imagine Dragons și Passenger sunt alte nume vehiculate că vor figura în line-up-ul UNTOLD FESTIVAL. Organizatorii au promis că vor anunța încă 150 de artiști pe lângă cei doi headlineri cunoscuți. Urmăriți InfoMusic pentru a fi la curent cu noutățile.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre AviciiDavid Guetta
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitarista lui Michael Jackson concertează la București într-o companie selectă

Jennifer Batten, chitarista care l-a însoțit pe Michael Jackson în 3 turnee mondiale, va concerta la București pe 26 martie...

Închide