Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

The Gipsy Kings concertează la București în martie 2015

Trupa The Gipsy Kings va concerta pe 30 martie 2015 la Sala Palatului din București. Cei "Şapte Regi" s-au reunit pentru turneul mondial “Seven Kings World Tour 2015”, capitala României fiind unul dintre oraşele gazdă. Pablo Reyes, membru fondator al trupei, va fi prezent la eveniment, urmând a interpreta alături de colegii săi piese îndrăgite precum “Bamboleo”, “Volare” sau “Djobi Djoba”.
Formația Gipsy Kings în 2015

Formația Gipsy Kings în 2015

UPDATE: Concertul “Seven Kings – The Gipsy Kings Family” ce urma a avea loc in data de 30 martie, la Sala Palatului, va fi reprogramat la o data pe care organizatorii o vor anunta ulterior. Motivele reprogramarii sunt de natura logistica.

Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugaţi să se adreseze în perioada 9 februarie – 9 martie 2015 punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa [email protected] şi să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, Bucureşti).

Organizatorii isi cer scuze celor care au cumparat bilete si le multumeste pentru intelegere.

Odată cu împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, The Gipsy Kings s-au reunit pentru un turneu amplu, ce va avea oprire și la București pe 30 martie 2015. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului, fiind recomandat iubitorilor de rumba și flamenco.

“Ritmurile latine, pasiunea şi acordurile de flamenco sunt ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat. The Gipsy Kings vor interpreta atât piesele aflate pe noul lor album, cât şi pe acelea care au făcut ocolul lumii şi le-a adus recunoaşterea pe plan internaţional. Promitem o gipsy fiesta memorabilă!”, a declarat Diana Preda, în calitate de Managing Partner al agenţiei Showtime Events.

The Gipsy Kings - “Bamboleo”

Trupa The Gipsy Kings a fost înfiinţată în anul 1987. Muzica lor se caracterizează prin stilul rumba flamenco, având influenţe pop. “Bamboleo”, “Volare”, “Djobi Djoba” sunt doar câteva dintre piesele lor devenite hituri mondiale.

În 2013, formația a câştigat premiul Grammy: Best World Album pentru albumul “Savor Flamenco”, cel de-al 9-lea material discografic şi primul compus în totalitate de către “regi”.

“Muzica a reprezentat mereu o pasiune pentru noi, chiar şi după atâta timp, turnee şi muncă asiduă. Datorăm muzicii atât de multe: ne-a maturizat, ne-a dezvoltat, ne-a făcut mai buni”, declară chitaristul Tonino Baliardo.

Bilete pentru concertul The Gipsy Kings de la București:

Biletele pentru concertul The Gipsy Kings de la Sala Palatului pot fi achiziționate la prețuri de presale în perioada 26 ianuarie - 14 februarie. După data de 14, biletele vor avea prețuri cuprinse între 80 de lei și 350 de lei. Biletele de la Categoria VIP nu fac obiectul campaniei de presale.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Gipsy Kings
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna, Paul McCartney și Kanye West - "FourFiveSeconds" - AUDIO

Rihanna duce pop-ul în zona de influență a rock-ului și rap-ului printr-o colaborare cu două nume grele ale industriei: Paul...

Închide