Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Gipsy Kings concertează la București în martie 2015

Trupa The Gipsy Kings va concerta pe 30 martie 2015 la Sala Palatului din București. Cei "Şapte Regi" s-au reunit pentru turneul mondial “Seven Kings World Tour 2015”, capitala României fiind unul dintre oraşele gazdă. Pablo Reyes, membru fondator al trupei, va fi prezent la eveniment, urmând a interpreta alături de colegii săi piese îndrăgite precum “Bamboleo”, “Volare” sau “Djobi Djoba”.

Publicat

pe

Formația Gipsy Kings în 2015
Formația Gipsy Kings în 2015

UPDATE: Concertul “Seven Kings – The Gipsy Kings Family” ce urma a avea loc in data de 30 martie, la Sala Palatului, va fi reprogramat la o data pe care organizatorii o vor anunta ulterior. Motivele reprogramarii sunt de natura logistica.

Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugaţi să se adreseze în perioada 9 februarie – 9 martie 2015 punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa [email protected] şi să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, Bucureşti).

Organizatorii isi cer scuze celor care au cumparat bilete si le multumeste pentru intelegere.

Odată cu împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, The Gipsy Kings s-au reunit pentru un turneu amplu, ce va avea oprire și la București pe 30 martie 2015. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului, fiind recomandat iubitorilor de rumba și flamenco.

“Ritmurile latine, pasiunea şi acordurile de flamenco sunt ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat. The Gipsy Kings vor interpreta atât piesele aflate pe noul lor album, cât şi pe acelea care au făcut ocolul lumii şi le-a adus recunoaşterea pe plan internaţional. Promitem o gipsy fiesta memorabilă!”, a declarat Diana Preda, în calitate de Managing Partner al agenţiei Showtime Events.

The Gipsy Kings - “Bamboleo”

Trupa The Gipsy Kings a fost înfiinţată în anul 1987. Muzica lor se caracterizează prin stilul rumba flamenco, având influenţe pop. “Bamboleo”, “Volare”, “Djobi Djoba” sunt doar câteva dintre piesele lor devenite hituri mondiale.

În 2013, formația a câştigat premiul Grammy: Best World Album pentru albumul “Savor Flamenco”, cel de-al 9-lea material discografic şi primul compus în totalitate de către “regi”.

“Muzica a reprezentat mereu o pasiune pentru noi, chiar şi după atâta timp, turnee şi muncă asiduă. Datorăm muzicii atât de multe: ne-a maturizat, ne-a dezvoltat, ne-a făcut mai buni”, declară chitaristul Tonino Baliardo.

Bilete pentru concertul The Gipsy Kings de la București:

Biletele pentru concertul The Gipsy Kings de la Sala Palatului pot fi achiziționate la prețuri de presale în perioada 26 ianuarie - 14 februarie. După data de 14, biletele vor avea prețuri cuprinse între 80 de lei și 350 de lei. Biletele de la Categoria VIP nu fac obiectul campaniei de presale.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Gipsy Kings concert Sala Palatului
Concerte luni, 30 martie 2015

AMÂNAT - The Gipsy Kings

Loc
Sala Palatului

Trending