Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Texas a lansat o piesă nouă, "Start A Family" - AUDIO

"Start A Family" este prima compoziție nouă aleasă de Texas pentru promovarea albumului aniversar al formației. Piesa, ce poate fi ascultată în articol, se regăsește pe materialul "Texas 25", înregistrat pentru a celebra cele două decenii și jumătate de activitate a trupei irlandeze.

Publicat

pe

Sharleen Sptiteri (Texas)
Sharleen Sptiteri (Texas)

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la apariția pe piață a primului album Texas: "Southside" (1989). Pentru a sărbători, formația a pregătit un album aniversar, ce include noi versiuni ale celor mai îndrăgite piese din repertoriul trupeiFiecare melodie a fost reorchestrată alături de NYC soul outfit Truth & Soul (Amy Winehouse, Adele), piese lansate în anii '80 și '90 căpătând astfel un sound contemporan.

Albumul ”Texas 25”, include, de asemenea, 4 compoziții noi, prima dezvăluită fiind "Start A Family". Discul va fi lansat în februarie 2015 și poate fi precomandat de pe site-ul oficial al formației.

Tracklist "Texas 25" - Standard Edition

  1. Start A Family
  2. Black Eyed Boy
  3. Say What You Want
  4. Supafly Boy
  5. Halo
  6. Inner Smile
  7. The Conversation
  8. Say Goodbye
  9. When We Are Together
  10. Are You Ready
  11. I Don't Want A Lover
  12. Summer Son

Texas 25” va fi promovat în cadrul unui turneu ce va debuta în Brighton, UK, pe 18 aprilie 2015.

Texas - "Start A Family"

Texas a revenit în 2013 cu un album compus integral din piese noi, după o pauză discografică de 8 ani. Apariția discului ”The Conversation” a întârziat atât de mult și din cauza problemelor de sănătate ale chitaristului Ally McErlaine, care a fost operat pe creier. Trupa nu a vrut să înregistreze fără el, astfel că a așteptat ca acesta să se recupereze. Ca sound, discul ”The Conversation” a reprezentat o întoarcere la ritmurile de la începutul formației.

Texas a cântat în premieră la București în vara anului 2013, fiind unul dintre headliner-ii festivalului B'Estfest.

Trending