Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Texas a lansat o piesă nouă, "Start A Family" - AUDIO

"Start A Family" este prima compoziție nouă aleasă de Texas pentru promovarea albumului aniversar al formației. Piesa, ce poate fi ascultată în articol, se regăsește pe materialul "Texas 25", înregistrat pentru a celebra cele două decenii și jumătate de activitate a trupei irlandeze.
Sharleen Sptiteri (Texas)

Sharleen Sptiteri (Texas)

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la apariția pe piață a primului album Texas: "Southside" (1989). Pentru a sărbători, formația a pregătit un album aniversar, ce include noi versiuni ale celor mai îndrăgite piese din repertoriul trupeiFiecare melodie a fost reorchestrată alături de NYC soul outfit Truth & Soul (Amy Winehouse, Adele), piese lansate în anii '80 și '90 căpătând astfel un sound contemporan.

Albumul ”Texas 25”, include, de asemenea, 4 compoziții noi, prima dezvăluită fiind "Start A Family". Discul va fi lansat în februarie 2015 și poate fi precomandat de pe site-ul oficial al formației.

Tracklist "Texas 25" - Standard Edition

 1. Start A Family
 2. Black Eyed Boy
 3. Say What You Want
 4. Supafly Boy
 5. Halo
 6. Inner Smile
 7. The Conversation
 8. Say Goodbye
 9. When We Are Together
 10. Are You Ready
 11. I Don't Want A Lover
 12. Summer Son

Texas 25” va fi promovat în cadrul unui turneu ce va debuta în Brighton, UK, pe 18 aprilie 2015.

Texas - "Start A Family"

Texas a revenit în 2013 cu un album compus integral din piese noi, după o pauză discografică de 8 ani. Apariția discului ”The Conversation” a întârziat atât de mult și din cauza problemelor de sănătate ale chitaristului Ally McErlaine, care a fost operat pe creier. Trupa nu a vrut să înregistreze fără el, astfel că a așteptat ca acesta să se recupereze. Ca sound, discul ”The Conversation” a reprezentat o întoarcere la ritmurile de la începutul formației.

Texas a cântat în premieră la București în vara anului 2013, fiind unul dintre headliner-ii festivalului B'Estfest.

Citește mai multe despre Texas
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Rammstein, Till Lindemann, lucrează la un nou proiect muzical

Vocalistul trupei Rammstein l-a cooptat pe muzicianul suedez Peter Tägtgren pentru un nou proiect muzical, intitulat Lindemann. Tägtgren este cunoscut...

Închide