Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Sore lansează pe 12 ianuarie videoclipul piesei "Magnet de frigider" - TEASER

La un an de la filmarea clipului "Dor să-ți fie dor", Sore anunță lansarea unui nou single, intitulat "Magnet de frigider". Piesa compusă de tânăra artistă în colaborare cu Smiley, Andrei Mihai și Helen va fi dezvăluită luni, 12 ianuarie. Teaserul noului videoclip Sore poate fi urmărit în articol.
Sore

Sore

Sore începe anul 2015 cu o nouă piesă, "Magnet de frigider". Compoziția a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, oferindu-i artistei șansa de a-și pune din nou amprenta asupra liniei melodice și a versurilor.

“Am lucrat cu Smiley, Andrei Mihai si Helen, m-am implicat din nou în linia melodica și am compus versurile”, a spus Sore.

Videoclipul single-ului "Magnet de frigider" este o premieră pentru artistă, fiind filmat cu tehnica „one shot”. Acțiunea clipului, regizat de Iura Luncașu, se derulează pe parcursul celor patru anotimpuri, o metaforă a evoluției unei povești de dragoste.

Premiera videoclipului "Magnet de frigider" va avea loc luni, pe 12 ianuarie. Până atunci, puteți urmări mai jos un teaser.

Sore - "Magnet de frigider" - TEASER

La început de septembrie, Sore a lansat alături de Bere Gratis piesa ”Noapte caldă”. Inițiativa acestei colaborări a aparținut trupei Bere Gratis, care a compus melodia.

„Sunt foarte bucuros că atunci când ne dorim un duet, atât live, pe scenă, cât și la un single, colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentați vin cu drag să cântăm împreună. Sore este artistul mănușă pentru piesă și cred că asta se va simți și atunci când asculți piesa. Sperăm că va aduce multe audiții cântecului și chiar dacă piesa e ușor atipică pentru Bere Gratis și Sore, cred că va placea”, declara solistul Bere Gratis în urmă cu câteva luni.

Recent, Sore și Bere Gratis au interpretat ”Noapte caldă” live în cadrul Utv Live Session. Momentul poate fi urmărit în clipul de mai jos.

Bere Gratis și Sore - ”Noapte caldă” live @Utv Live Session

Citește mai multe despre Bere GratisSore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Toto XIV", primul album al trupei după 9 ani de pauză, pe piață în martie

Toto va lansa în primăvară un nou album intitulat "XIV". Materialul, ce încheie o pauză discografică de 9 ani, va...

Închide