Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sore lansează pe 12 ianuarie videoclipul piesei "Magnet de frigider" - TEASER

La un an de la filmarea clipului "Dor să-ți fie dor", Sore anunță lansarea unui nou single, intitulat "Magnet de frigider". Piesa compusă de tânăra artistă în colaborare cu Smiley, Andrei Mihai și Helen va fi dezvăluită luni, 12 ianuarie. Teaserul noului videoclip Sore poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Sore
Sore

Sore începe anul 2015 cu o nouă piesă, "Magnet de frigider". Compoziția a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, oferindu-i artistei șansa de a-și pune din nou amprenta asupra liniei melodice și a versurilor.

“Am lucrat cu Smiley, Andrei Mihai si Helen, m-am implicat din nou în linia melodica și am compus versurile”, a spus Sore.

Videoclipul single-ului "Magnet de frigider" este o premieră pentru artistă, fiind filmat cu tehnica „one shot”. Acțiunea clipului, regizat de Iura Luncașu, se derulează pe parcursul celor patru anotimpuri, o metaforă a evoluției unei povești de dragoste.

Premiera videoclipului "Magnet de frigider" va avea loc luni, pe 12 ianuarie. Până atunci, puteți urmări mai jos un teaser.

Sore - "Magnet de frigider" - TEASER

La început de septembrie, Sore a lansat alături de Bere Gratis piesa ”Noapte caldă”. Inițiativa acestei colaborări a aparținut trupei Bere Gratis, care a compus melodia.

„Sunt foarte bucuros că atunci când ne dorim un duet, atât live, pe scenă, cât și la un single, colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentați vin cu drag să cântăm împreună. Sore este artistul mănușă pentru piesă și cred că asta se va simți și atunci când asculți piesa. Sperăm că va aduce multe audiții cântecului și chiar dacă piesa e ușor atipică pentru Bere Gratis și Sore, cred că va placea”, declara solistul Bere Gratis în urmă cu câteva luni.

Recent, Sore și Bere Gratis au interpretat ”Noapte caldă” live în cadrul Utv Live Session. Momentul poate fi urmărit în clipul de mai jos.

Bere Gratis și Sore - ”Noapte caldă” live @Utv Live Session

Trending