Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Sia - "Elastic Heart" și "Chandelier", live-uri electrizante la SNL - VIDEO

Invitată la Saturday Night Live (SNL), Sia a demonstrat că arta teatrală și muzica pot fi îmbinate astfel încât emoția să treacă dincolo de cuvinte. Artista australiană a oferit în cadrul emisiunii 2 live-uri impresionante, demonstrând că o interpretare de excepție ajunge la public și fără a se insista pe imaginea publică.
Sia -

Sia - "Elastic Heart" (live la SNL)

Cu ochii acoperiți de o dantelă neagră, prinsă ca un cozoroc pe sub bretonul perucii blonde, Sia a interpretat live la SNL două dintre hiturile sale: "Elastic Heart" și "Chandelier". Această ”mască artistică” are un rol bine definit. Așa cum a declarat în diverse interviuri, muzica trebuie să fie mai importantă decât imaginea publică, așa încât artista australiană își acoperă chipul ori de câte ori urcă pe scenă pentru a cânta.

La SNL a venit însoțită de Maddie Ziegler, tânăra dansatoare ce apare în videoclipurile pieselor numite, și un mim, introdus publicului pentru prima oară cu prilejul acestei emisiuni.

Deși atât "Elastic Heart" cât și "Chandelier" sunt compoziții extrem de solicitante din punct de vedere vocal, Sia a oferit publicului o interpretare live excepțională, demonstrând celor neîncrezători în abilitățile sale că ambitusul ei este cât se poate de real.

Sia - "Elastic Heart" (Live la SNL)

Sia - "Chandelier" (Live la SNL)

La 38 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo –  „Taken for Granted” – cât și piese de succes realizate în colaborare cu artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cuDavid Guetta  piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia este nominalizată anul acesta pentru 4 premii Grammy, în categoriile Record of the Year, Song of the Year, Best Pop Solo Performance și Best Music Video.

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mark Knopfler a lansat "Beryl", primul single de pe noul album "Tracker" - AUDIO

Mark Knopfler va lansa pe 16 martie 2015 cel de-al 8-lea album de studio, "Tracker". Prima piesă extrasă de pe...

Închide