Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Shift colaborează cu Andra pentru melodia “Avioane de hârtie” - VIDEO

Shift continuă șirul colaborărilor ce l-au consacrat cu Andra. Noul single se numește “Avioane de hartie” și va fi lansat împreună cu un videoclip. Colaborarea celor doi artiști a presupus și o conlucrare între mai multe case de discuri și de producție Sprint Media, Cat Music, MediaPro Music, DeMoga Music și Midiots Production. Urmărește pentru moment un teaser video.
Andra și Shift

Andra și Shift colaborează în 2015 (foto: Alexandru Chitu)

Dintre colaborările lui Shift amintim piesele “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Rupem boxele” (cu Andreea Bănică), “Arde” (cu Paula Seling) și remake-ul “După ani și ani” (cu Vizi Imre). Colaborarea cu Andra a fost un plan comun al celor doi artiști, care s-au mai întâlnit în cadrul proiectelor DeMoga Music.

Eram cu Marius Moga la studio și când i-am arătat refrenul am fost amândoi de acord că ne trebuie o voce feminină power și true, care să poată să susțină mesajul piesei, așa că am ales-o pe Andra. Îmi place să compun pentru ea, pentru că ia în serios tot ceea ce face și mi-e și dragă așa, ca om, declară Shift.

Andra și Shift în timpul filmărilor pentru videoclipul Avioane de hartie

Andra și Shift în timpul filmărilor pentru videoclipul Avioane de hartie (Foto: Alexandru Chitu)

“Avioane de hârtie” este rezultatul visurilor din copilărie, când orice zbor era posibil. Aș vrea să conving pe toată lumea că lucrurile au importanța pe care le-o dai tu, iar dacă ții la speranțele tinereții, ele vor rămâne vii. Sunt foarte încântată de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar și un artist talentat. Piesa este foarte frumoasă, abia aștept să o ascultați!, a completat Andra.

Melodia “Avioane de hârtie” va fi lansată la sfârșitul lunii ianuarie 2015. Shift și Andra ne invită să evadăm în lumea miraculoasă a copilăriei, în care totul este posibil. Cei doi își scriu dorințele pe avioane de hârtie, pe care le lansează spre cer, dincolo de nori, urmărind simbolic transformarea viselor în realitate.

Video Teaser: Shift feat. Andra - “Avioane de hârtie”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ardE9Wsikdw&w=600]

Citește mai multe despre AndraShift
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE