Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Robbie Williams ne oferă definiția iubirii - "Love Is You" - LYRIC VIDEO

Robbie Williams formulează propria definiție a iubirii compunând versurile noii piese "Love Is You". Melodia este extrasă de pe albumul ”Under The Radar Volume I.”, ce va fi promovat și la București în cadrul concertului de pe 17 iulie 2015.

Publicat

pe

Robbie Williams, proaspăt numitul Director de Marketing al Volkswagen, a lansat un nou lyric video ce promovează piesa "Love Is You". Cu un titlu sugestiv și versuri directe, dar fără conținut nominal, cântărețul britanic ne oferă o versiune proprie a definiției iubirii. Considerând actualul context, respectiv relația sa cu Ayda Field, am putea concluziona desigur că piesa este dedicată soției sale.

Noul single este extras de pe albumul “Under The Radar Vol 1”, lansat de Robbie Williams exclusiv pe site-ul său, fără a da de știre presei. Anunțul lansării acestui disc a fost făcut pe Facebook, în noiembrie.

“Am un nou album care se numește “Under The Radar Vol 1″ și include foarte multe piese compuse de mine. Piese de care sunt foarte mândru și care, din diferite motive, nu au ajuns pe niciun album. (…) Am să vă spun un secret: Guy Chambers (producătorul artistului) nu e deloc încântat de faptul că pun piesele astea pe un album. Crede că sunt un lunatic pentru faptul că le includ pe un material care nu va fi promovat….Dar eu sunt un încăpățânat iremediabil și le vreau lansate acum, acum, acum!”, a anunțat Robbie Williams în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Robbie Williams - "Love Is You" - LYRIC VIDEO

Robert (Robbie) Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez extrem de îndrăgit pe plan internaţional.  A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera solo. Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003)  devenind cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii.

Robbie Williams va cânta anul viitor pentru prima oară în țara noastră. Concertul va avea loc pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București. Evenimentul este organizat, conform surselor InfoMusic, de D&D East Entertainment și Marcel Avram. Pentru acest concert au depus oferte și alți doi promoteri: Emagic și Events.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției

Trending