Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Pepe a lansat o piesă nouă, "Da sau Nu" - AUDIO

Pepe începe anul 2015 cu răspunsuri directe la orice întrebări. “Da sau Nu” este noul single al artistului, lansat în colaborare cu Marius Moga, What’s UP și întreaga echipă DeMoga Music.
Pepe - Da sau Nu (Artwork)

Pepe - Da sau Nu (Artwork)

Piesa "Da sau Nu" a avut deja premiera la radio, lansarea în sine fiind unul dintre răspunsurile lui Pepe la întrebările prietenilor și fanilor postate în ultimele zile pe Pagina Oficială de Facebook a artistului. Pepe intră în propriul joc și ca o continuare a campaniei de teasing, în perioada de promovare a piesei va răspunde cu “Da sau Nu” tuturor întrebărilor adresate de fani.

“Da sau Nu” a fost provocarea lui Marius Moga și a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toată echipa DeMoga a contribuit la producția noului single, iar rezultatul se vede, dar mai ales se aude și se aude foarte bine. Parafrazând o vorbă celebră … “Da sau Nu” este începutul unei prietenii frumoase și mai ales, de lungă durată. Cu siguranță vom filma și un videoclip în perioada imediat următoare, mai ales că după numai câteva ore de la prima postare, feedback-ul excelent impune cumva acest lucru.” - Pepe

Compoziția noului single aparține echipei de la DeMoga (What’s UP, Marius Moga, Vasilache Ionut Marius, Rosioru Madalin Ionut, Cotoi Alexandru). Partea de versuri este semnată de What’s UP  și Pepe iar publishing-ul și producția, Pepe Latin Music, propriul label al artistului, coeditori fiind totodată și DeMoga Music Publishing și Future Arts Agency Publishing.

Pepe - "Da sau Nu" (Radio Edit)

Citește mai multe despre Pepe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lista nominalizărilor la Brit Awards 2015

Nominalizările la Brit Awards 2015 au fost anunțate la ITV Studios din Londra. Sam Smith pare a fi artistul momentului,...

Închide