Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Natasha Bedingfield susține o cauză umanitară prin noua piesă "Hope" - AUDIO

Natasha Bedingfield, cântăreața britanică ce cucerea topurile în 2004 cu albumul de debut ”Unwritten”, a revenit cu o nouă piesă după o pauză de aproape 4 ani. Melodia se numește "Hope" și are un puternic mesaj de încurajare adresat celor care și-au pierdut speranța într-un viitor mai bun. Piesa susține inițiativa umanitară ”hope & grace”, un procent din vânzările single-ului mergând către persoane cu probleme de sănătate mintală.
Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield (foto: Troy Jensen )

Natasha Bedingfield încearcă să readucă speranța în viața celor împovărați de probleme printr-o piesă cu un mesaj pozitiv, bazat pe ideea de solidaritate. Noul single "Hope" este dedicat celor 450 de milioane de persoane (la nivel internațional) care se confruntă cu probleme de sănătate mintală, melodia fiind compusă pentru a susține campania umanitară ”hope & grace”.

"Noua mea piesă “Hope” vorbește despre cât de puternică este speranța. Împărtășiți această speranță cu cei apropiați atunci când au nevoie de ajutor. Cu toții avem nevoie să ne reamintim că până și cele mai întunecate nopți pot deveni dimineți luminoase. Să fim solidari cu cei din jur pentru a renaște speranța acolo unde aceasta lipsește. Nu subestimați puterea de a înainta pe care speranța v-o poate da." - Natasha Bedingfield

Propunerea înregistrării piesei "Hope" a venit din partea brandului de cosmetice Philosophy, care și-a redirecționat un procent din vânzări către campania ”hope & grace”. Parteneriatul cu Natasha Bedingfield pentru înregistrarea acestui single vine astfel în consolidarea unui mesaj important, transmis de Philosophy prin activitatea sa: frumusețea pornește din interior”.

Noul single "Hope" va putea fi achiziționat de pe iTunes începând cu data de 13 ianuarie, 20% din vânzări urmând a fi direcționate prin inițiativa ”hope & grace” către persoane cu probleme de sănătate mintală.

Natasha Bedingfield - ”Hope” - AUDIO

Natasha Bedingfield a devenit cunoscută publicului larg în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Unwritten”, ce a inclus hituri precum "These Words" și "I Bruise Easily". Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare la nivel internațional, aducându-i prima nominalizare la un premiu Grammy. Au urmat albumele ”N.B. / Pocketful of Sunshine” (2007 / 2008) și ”Strip Me / Strip Me Away” (2010 / 2011), ce i-au adăugat artistei în palmares o nouă nominalizare la Grammy și multiple nominalizări la Brit Awards.

Citește mai multe despre Natasha Bedingfield
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Prodigy lansează un nou album, "The Day is My Enemy" - TRAILER

The Prodigy va lansa cel de-al 6-lea album de studio, "The Day is My Enemy", pe 30 martie 2015. Tracklistul...

Închide