Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Juriul X Factor 2020X Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Planurile Megadeth pentru 2015: album nou, line-up diferit

Basistul Megadeth, David Ellefson, a anunțat că trupa plănuiește să lanseze un nou album în 2015. Contrar așteptărilor, formația nu va lua o pauză după plecarea lui Chris Broderick și Shawn Drover, ci se va întoarce în studioul de înregistrări cu un line-up ce va permite trupei să-și continue activitatea.

Megadeth a început turneul de promovare Super Collider cu un concert la Arenele Romane pe 22 mai 2013

După plecarea toboșarului Shawn Drover și a chitaristului Chris Broderick din noiembrie 2014, mulți au presupus că Megadeth va lua o pauză. Se pare, însă, că Dave Mustaine și David Ellefson au planuri mari pentru 2015. Într-un interviu acordat recent, basistul Ellefson a anunțat că Megadeth își va continua activitatea cu un line-up ce va decurge din ”evoluția firească a înregistrării unui nou album”.

"Nu pot vorbi despre line-up deocamdată. Cel mai important lucru este, însă, că activitatea formației va continua și că vom înregistra un nou album. În momentul în care vom intra în studio, componența va evolua în mod natural", a declarat David Ellefson pentru Spotlight Report.

Nu se știe încă dacă membri mai vechi vor reveni în trupă sau oameni noi se vor alătura formației. Cert este că Megadeth, cu sau fără un line-up stabil, va lansa un album nou în 2015, informația fiind confirmată de basistul Ellefson.

În ce privește plecarea lui Drover și Broderick, această ruptură pare a fi ”de înțeles” în contextul în care aceștia își doreau să facă lucruri diferite.

"Evident că va fi diferit fără ei. Am cântat 5 ani împreună în această formulă și asta e o perioadă de timp considerabilă. Am lansat multe albume live cu ei, două albume de studio, am mers în turneu împreună. E ca și cum 2 membri ai familiei ar fi plecat. În perioada vacanței le-am simțit lipsa cu adevărat, dar am înțeles că își doreau să facă lucruri diferite și îi susțin, ca prieten, deși, egoistic vorbind, îmi va fi dor de ei cu siguranță." - David Ellefson

Ultimul concert Megadeth în România a avut loc pe 22 mai 2013. Show-ul s-a desfășurat la Arenele Romane, făcând parte din turneul de promovare a albumului „Super Collider”.

Citește mai multe despre David EllefsonMegadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Regele arpegiilor Yngwie Malmsteen concertează în România

Yngwie Malmsteen va concerta pentru prima oară în România pe 13 mai 2015. Primul show la București al legendarului chitarist...

Închide