Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă noul album Marilyn Manson, "The Pale Emperor" - AUDIO

Marilyn Manson oferă fanilor șansa de a-i asculta albumul înainte de lansarea oficială. Discul integral "The Pale Emperor", programat pentru apariția pe piață pe 20 ianuarie, poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

Marilyn Manson
Marilyn Manson

Cu o săptămână înainte de lansarea oficială, Marilyn Manson își invită fanii să-i asculte noul album, "The Pale Emperor". Cel de-al 9 -lea album al lui Manson include 10 piese în varianta standard și 13 în ediția iTunes și Amazon, cea disponibilă publicului lăsând și câteva piese nedezvăluite.

Într-un interviu acordat publicației NME la începutul anului, Marilyn Manson anunța că noul său material discografic va fi unul “cinematic” și că va include influențe de old blues.

“E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. Mereu așteaptă cu sufletul la gură gândindu-se <<Ce-o să mai facă de data asta pentru a distruge chestia aia?>>. Iar eu vin apoi calm și-mi fac treaba așa cum trebuie, în speranța că ceea ce s-a întâmplat va transmite ideea total opusă despre realitate.”

Tracklist “The Pale Emperor” – Marilyn Manson 

  1. “Killing Strangers”
  2. “Deep Six”
  3. “Third Day of a Seven Day Binge”
  4. “The Mephistopheles of Los Angeles”
  5. “Warship My Wreck”
  6. “Slave Only Dreams to Be King”
  7. “The Devil Beneath My Feet”
  8. “Birds of Hell Awaiting”
  9. “Cupid Carries a Gun”
  10. “Odds of Even”

Marilyn Manson - "The Pale Emperor" - AUDIO

Trending