Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Lana Del Rey și James Franco au planuri cinematografice

După scurtmetrajul "Tropico", Lana Del Rey cochetează din nou cu ideea unui scenariu de film. Pelicula în discuție se află deocamdată în stadiul de concept, dar a reușit deja să stârnească interes. James Franco a declarat recent că își dorește să se implice în realizarea acestui proiect, mărturisind că ideea de film sugerată de Lana Del Rey i-a trezit entuziasmul.
Lana Del Rey / James Franco

Lana Del Rey / James Franco

James Franco a oferit de curând un interviu revistei V Magazine în care a dezvăluit dorința sa de a face un film împreună cu Lana Del Rey. Conform actorului american, cunoscut pentru rolurile din ”Spiderman” și ”127 Hours”, cei doi au discutat deja despre potențiale scenarii.

"Ea are deja o idee pentru film. Vreau să mă implic în proiect pentru că va fi ceva similar peliculei ”Sunset Boulevard”. E despre o femeie care stă singură într-o casă mare din LA. Nu vrea să iasă afară și începe să o ia razna și să devină paranoică, crezând că există oameni care o urmăresc mereu, chiar și în propria casă."

Entuziasmul lui James Franco cu privire la colaborarea cu Lana Del Rey vine și pe fondul aprecierii muzicii și creativității artistei.

"E un film grozav, cu buget redus, care ”trăiește” în imaginația Lanei. E despre ea și totodată nu e despre ea. E aceeași senzație pe care ți-o dă și muzica ei."

Lana Del Rey - "Big Eyes"

Proiectul cinematografic al Lanei Del Rey rămâne, totuși, în stadiul de concept, artista având în agendă momentan alte priorități. După lansarea pieselor ”Big Eyes” și ”I Can Fly”, compuse pentru coloana sonoră a ultimului film regizat de Tim Burton, Lana Del Rey își concentrează din nou atenția asupra unui material discografic.

Într-un interviu acordat Billboard, artista a dezvăluit că noul său disc se numește ”Honeymoon”. Partea de producție sună ”perfect”, dar se lucrează încă la finalizarea tracklistului. Albumul, în stadiul actual, include 9 piese, dintre care una este un cover al clasicului "Don't Let Me Be Misunderstood" (Jessie Mae Robinson).

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia - "Elastic Heart" și "Chandelier", live-uri electrizante la SNL - VIDEO

Invitată la Saturday Night Live (SNL), Sia a demonstrat că arta teatrală și muzica pot fi îmbinate astfel încât emoția...

Închide