Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kelly Clarkson a lansat o piesă nouă, "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit piesa "Heartbeat Song", primul single de pe cel de-al 7-lea album de studio, aflat în lucru. Melodia poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson lucrează la cel de-al 7-lea album, ce va fi cu siguranță ”optimist” și distractiv de promovat în turneu. Acestea sunt singurele detalii dezvăluite până acum de cântăreața americană, ce a fost extrem de vagă în descrierea noilor piese.

 "Oamenii mă tot întreabă cum va fi discul. Următorul meu album va fi pop. Dar totodată va fi influențat de muzica pe care eu o iubesc, adică pop-rock/country/r&b/dance."

Albumul va include un duet, însă nu a fost dezvăluit încă numele colegului/colegei de breaslă.

"Oamenii mă mai întreabă și de duetul de pe album. Iată un indiciu...am mai cântat împreună."

Acestea fiind spuse, Kelly Clarkson începe promovarea noului material printr-un prim single, "Heartbeat Song". Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 0,99 euro.

Kelly Clarkson - "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a lansat recent un videoclip pentru o piesă de Crăciun de pe albumul ”Wrapped in Red”. Discul lansat în 2013 s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Holiday Albums (Billboard). Albumul a fost certificat, de asemenea, cu platină în Canada și Statele Unite, primind aprecieri din partea unor publicații precum Allmusic și HitFix.

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Trending