Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Kelly Clarkson a lansat o piesă nouă, "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a dezvăluit piesa "Heartbeat Song", primul single de pe cel de-al 7-lea album de studio, aflat în lucru. Melodia poate fi ascultată în articol.
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson lucrează la cel de-al 7-lea album, ce va fi cu siguranță ”optimist” și distractiv de promovat în turneu. Acestea sunt singurele detalii dezvăluite până acum de cântăreața americană, ce a fost extrem de vagă în descrierea noilor piese.

 "Oamenii mă tot întreabă cum va fi discul. Următorul meu album va fi pop. Dar totodată va fi influențat de muzica pe care eu o iubesc, adică pop-rock/country/r&b/dance."

Albumul va include un duet, însă nu a fost dezvăluit încă numele colegului/colegei de breaslă.

"Oamenii mă mai întreabă și de duetul de pe album. Iată un indiciu...am mai cântat împreună."

Acestea fiind spuse, Kelly Clarkson începe promovarea noului material printr-un prim single, "Heartbeat Song". Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 0,99 euro.

Kelly Clarkson - "Heartbeat Song" - AUDIO

Kelly Clarkson a lansat recent un videoclip pentru o piesă de Crăciun de pe albumul ”Wrapped in Red”. Discul lansat în 2013 s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Holiday Albums (Billboard). Albumul a fost certificat, de asemenea, cu platină în Canada și Statele Unite, primind aprecieri din partea unor publicații precum Allmusic și HitFix.

Cariera muzicală a lui Kelly Clarkson a început în urmă cu 12 ani, odată cu obținerea trofeului American Idol (sezon 5). Albumele sale s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare, artista având în palmares 2 premii Grammy, 4 American Music Awards, 3 MTV Music Awards și 12 premii Billboard.

Citește mai multe despre Kelly Clarkson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC și Madonna vor cânta la Gala Premiilor Grammy 2015

AC/DC și Madonna vor încinge spiritele la Gala Premiilor Grammy 2015, într-un tandem rock-pop la cele mai înalte standarde. În...

Închide