Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Katy Perry și "zeul chitarei" Lenny Kravitz vor cânta la Super Bowl 2015

Katy Perry, headliner-ul concertului din pauza show-ului Super Bowl 2015, va fi acompaniată pe scenă de Lenny Kravitz. ”Zeul chitarei”, așa cum i-a spus Katy, va cânta pe Phoenix Stadium din Arizona pe 1 februarie, evenimentul fiind transmis live pe NBC.
Katy Perry / Lenny Kravitz

Katy Perry / Lenny Kravitz

Katy Perry a anunțat numele primului invitat special de la Super Bowl 2015. Diva pop va fi acompaniată pe scena de la Phoenix Stadium de "zeul chitarei", Lenny Kravitz.

"Primul meu invitat special va fi un simbol al muzicii rock & rol, un zeu al chitarei. Lenny Kravitz va fi alături de mine", a dat de veste pe Twitter Katy Perry.

Extrem de entuziasmată de participarea lui Kravitz la Super Bowl, artista și-a exprimat aprecierea pentru invitatul său și în cadrul unui interviu acordat NBC.

"Lenny este atât de stilat. Este cel mai cool. Este regele a tot ce e cool. Mă va face și pe mine să par mult mai cool în ziua respectivă."

Pauza galei Super Bowl 2015 se anunța a fi, așadar, foarte ”cool”. Momentan nu se cunosc piesele care vor fi interpretate pe stadionul din Arizona, însă considerând că Lenny Kravitz a lansat recent un nou album (”Strut”), ne putem aștepta la o melodie de pe acest disc.

Lenny Kravitz - "The Chamber"

Katy Perry a confirmat în noiembrie 2014 că a fost invitat să cânte la Super Bowl 2015. Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite.

Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

Katy Perry: Super Bowl Halftime Show (Promo Pepsi)

Anul trecut, show-ul oferit de Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers a fost urmărit de peste 115 milioane de telespectatori americani.

Citește mai multe despre Katy PerryLenny Kravitz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eddie Murphy a lansat o nouă piesă reggae, "Oh Jah Jah" - AUDIO

Eddie Murphy știe să-și întrețină publicul, indiferent dacă joacă în filme de comedie sau compune muzică. După colaborarea cu Snoop...

Închide